Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Trouwfeest Met Kleine

 • Auteur
  Berichten
 • #10198036

  Wij zitten hier midden in de brainstormsessie betreft ons ons trouwfeest. In augustus trouwen wij in het bij zijn van een heel klein groepje dierbare mensen om later in het jaar waarschijnlijk in onze woning/tuin een feest te geven. We hebben ideeën te over, dus dat komt wel goed.

  Onze dochter zal dan rond die tijd ongeveer 11 maanden zijn. We willen absoluut af en toe met onze kleine van dit feest genieten (een rustige knuffelsessie met haar op haar eigen kamer zal voor mij een heerlijke break in alle prikkels zijn). Tegelijk wil ik ook niet half aanwezig zijn, omdat zij ook haar aandacht nodig heeft. We willen een of twee mensen vragen om de zorg van onze dochter van 15.00-20.00 uit handen te nemen. 

  Tegelijk merk ik dat ik mij hier nu enorm schuldig over voel… meer ook omdat ik dan bij die mensen hetzelfde issue creëer; zij kunnen dan ook niet volop mee doen. 

  Wij zijn erg benieuwd hoe anderen dit gedaan hebben. 


  Kindersuprise
  Bijdrager
  #10198183 Quote

  Een oppas in die uren? In mijn studententijd heb ik ook wel eens bij mijn oppas gezin opgepast op een trouwfeest.  Zo zadel je je gasten niet op met die taak en kun je er zeker van zijn dat je kindje in goede handen is.


  gebruiker633489
  Bijdrager
  #10198969 Quote

  Toen wij trouwde was onze oudste dochter toen 6 maanden, dus nog wel een stuk kleiner (en wellicht gemakkelijker) dan jullie dochter bij jullie feest.

  Wij hebben overdag de zorg met name overgelaten aan de oma’s. Dit expliciet verdeelt (een mee naar de foto’s maken, de andere met haar bij de trouwerij). Voor ‘s avonds hadden we oppas.

  je geeft aan dat je je schuldig voelt, maar ik zou dit gewoon open bespreken met degene die je wilt vragen. Wellicht geven ze zelf wel aan dat ze het juist hartstikke leuk vinden.

  Mischien is het ook een optie om een oppas te vragen (buurmeisje/ nichtje of iets dergelijk), iemand die je anders wellicht niet op het feest zou uitnodigen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct