Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Ttc Beginnen

 • Auteur
  Berichten

 • Lysande
  Bijdrager
  #10204095

  Eindelijk is het dan zo ver, mijn vriend is er klaar voor. Ik was al een tijdje zo ver, maar nu is hij er ook helemaal ready voor en willen we langzaam aan gaan beginnen met proberen.

  Alleen, ik weet niet goed waar ik moet beginnen.. Hoe kan ik het beste mijn ovulatie bij houden? Mijn cyclussen zijn erg onregelmatig en lang, dus ik kan niet goed mijn ovulatie peilen. Op dit moment doe ik het erg op natte vinger werk; zodra ik een paar steekjes aan de linkerkant van mn buik voel, denk ik dat dit de eisprong is (geen idee of dit echt zo is)

  Help! Waar begin ik? Wie heeft er tips?


  ManonBB
  Bijdrager
  #10204097 Quote

  Als jullie langzaam aan willen gaan beginnen zou Ik helemaal nog geen ovulatie proberen op te zoeken, maar het gewoon zo om de 2 a 3 dagen gezellig hebben samen. 

   

  Als je toch iets ongeduldiger bent dan je schrijft kan je misschien het best beginnen met temperaturen om je cyclus in beeld te krijgen. 


  Paradise
  Bijdrager
  #10204100 Quote

  Hoi, 

  Spannende en leuke tijd he!

  Ik was begin februari gestopt met de anticonceptiepil en werd na 26 dagen ongesteld. Omdat ik erg benieuwd was of ik al een eisprong had na de pil ruim 10 jaar geslikt te hebben, heb ik die cyclus daarna ovulatietesten gebruikt. Ik wist dus precies wanneer mijn eisprong was. Die cyclus werd ik ook direct zwanger. Dus als je benieuwd bent naar je eisprong dan raad ik ovulatietesten aan. 


  TS
  Bijdrager
  #10204145 Quote

  Ik heb ovulatietesten van kruidvat gebruikt en meteen zwanger


  Lysande
  Bijdrager
  #10204147 Quote

  Ik heb idd wel ovulatietesten gehaald om het vanaf de volgende ronde te gaan meten.

  En idd, ik ben iets enthousiaster/ongeduldiger dan mijn vriend. Hij wil het langzaamaan proberen, maar ik wil het liefst zo snel mogelijk haha. Zoals ik al zei, ik was er al een tijdje (een jaar of anderhalf misschien wel) helemaal klaar voor.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen