Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Tussentijdse Bloedingingen

 • Auteur
  Berichten
 • #10311438

  Hallo wij zijn al ruim een jaar bezig voor een 2de tot nu toe wil het nog niet lukken.onze eerste was meteen raak. Bij ons beide is alles goed .nu was ik 24 maart ongesteld.dat is elke maand geregeld.nu kreeg ik ineens 2 week later weer een bloeding.van ongeveer 3 dagen.was ook echt donker helder kleur bloed.en vanmiddag ineens weer een beetje donker bloed.bij deze bloedingen een beetje zeurende buikpijn krampen.zijn er meiden die dit ook hebben gehad? Ik heb dit nog niet eerder gehad.vind het heel vreem.   Gr anneke 

  #10311440 Quote

  Innestelingsbloeding?

  #10311448 Quote

  Ik heb geen idee wel een zwangerschapstest gedaan maar negatief

   

  #10311471 Quote

  Wanneer is de bloeding begonnen?

  #10311486 Quote

  Vanmiddag .en vorige week dinsdagavond en vrijdag weer over

  #10311490 Quote

  Ik zou 2 weken na de bloeding van vorige week dinsdag dus volgende week dinsdag weer een testje doen 

  read more image Lees ook: Ben ik onvruchtbaar?

  JaJavierendertig
  Bijdrager
  #10311498 Quote

  Hoi, naar is dat he. Wij zijn ook al een jaar bezig voor de 2de. Frustrerend. Maar 2 weken na menstruatie zou dan rond je ovuatie zijn? Dat van vandaag zou in principe wel de innesteling kunnen zijn. Helemaal in combinatie met de krampen. 

  Ik heb ooit eerder bloedingen gehad, maar dat bleek uiteindelijk een poliep te zijn.. Vorige week ook een meerdere dagen bloedverlies (hoopte op innesteling), maar helaas nu toch ongesteld. 

  #10311582 Quote

  Ja echt wel Soms word je er wel moedeloos van.elke keer weer dat je ongesteld word.moet toch een keer lukken zou je denken.ja klopt vorige week zou de eisprong geweest zijn daarom vind ik het ook zo vreemd dat ik een paar dagen heb gebloed dat heb ik nooit.


  Oliviaatje
  Bijdrager
  #10311718 Quote

  Hoi! Ik heb ook vaker bloed voordat mijn eisprong plaatsvindt (die vind ik dmv ovulatietesten). Bij mij ging het de afgelopen ronde gepaard met stolsels, dat was wat vreemd. Al wel jaren last van, onderzoek gehad, maar niets te vinden en volgens de ha en gynaecoloog kan het geen kwaad en kan je gewoon zwanger raken. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct