Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Tweede In Het Buitenland Hij Wil Niet

 • Auteur
  Berichten

 • Mimi Mosa
  Bijdrager
  #10186585

  Hi allemaal, ik woon met mijn man in Duitsland aan de Poolse grens. We hebben een kindje van 2 die super lief is, maar natuurijk geregeld ziek is  zit te dammen, zeuren en huilen 🙂 eigenlijk zoals elk ander kind van 2 dus. Het verschil is  dat wij hier geen familie in de buurt hebben en mijn man werkt altijd snachts. Bovendien werk ik ook 30 uur p/w. Dus het is best wel zwaar  vooral als hij weer eens ziek is. Ondanks alles wil ik heel graag een 2e,ik word dit jaar namelijk al 35 en de klok tikt zeg maar. Bovendien vind ik niet al te veel leeftijdsverschil ook wel goed. Maar nu wil mijn man niet meer! Hij vindt het heel zwaar met zijn nachtdiensten en de zorg voor zo’n veeleisend wezentje, en dat zonder opa/oma break of andere betrouwbare mensen die eens een dag of weekend overnemen. Hoe ga ik daar mee om?? Sorry maar ik wil perse een tweede!! (als het ons gegeven is natuurlijk). Iemand die deze situatie herkend en wat te doen??? Alvast bedankt! 

  #10186599 Quote

  Misschien kan jij straks Minder werken?

  Misschien kan hij een andere baan nemen? Nachtdiensten zijn sws loodzwaar naast een gezinsleven dus ik snap hem ook wel. 


  StephW
  Bijdrager
  #10186601 Quote

  Tsja je moet het echt met zijn 2en beslissen he.. miss dat het minder zwaar is over een paar maanden.. of miss kan je een betrouwbare oppas vinden die de druk wat kan verlichten. Maar uiteindelijk kies je samen voor een kindje, dus zal je moeten wachten tot ook hij wil..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct