Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Tweeling zwangerschap =)

 • Auteur
  Berichten

 • Amanda Enneking
  Bijdrager
  #5715946

  Hallo allemaal! Ik lees al een week of 2 mee, toch maar eens zelf mijn verhaaltje plaatsen. Ik ben 26 jaar, en morgen 13 weken zwanger. De zwangerschap opzich was al een hele verrassing, niet gepland, door de pil heen, maar zeker niet minder gewenst! Ze hebben met 6 weken een echo gemaakt, volgens de huisarts was ik toen al 9 weken zwanger aan de HCG waardes in mijn bloed te zien, maar toen kregen wij te zien/horen dat het er 2 zijn! Dit was wel even slikken, spannend maar toch heel erg leuk! We hebben vandaag de nekplooimeting gehad, en alles was gelukkig dik in orde.

  Zijn er hier meerdere mama’s die extreem veel last hebben van zwangerschaps kwaaltjes? Ik ben ontzettend moe, heb er hele lusteloze dagen bij zitten, ook dagen waarop ik heel slecht eet helaas..

  liefs!


  karlijn123
  Bijdrager
  #5715964 Quote

  Hoi amanda…

  Ik ben inmiddels 30weken zwanger van ook een tweeling!

  Bereid je voor want je hebt dubbel zoveel hormonen door je lijf gieren! Ik ben nogsteeds misselijk zonder medicijnen. Het is echt wel even wat anders dan 1 baby in je buik  ( ik hen er al een van 3 rondlopen) denk goed aan jezelf en trek optijd aan de rem.. je hebt jezelf en de babys er het hardste mee!

  Gr

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct