Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Tweelingzwangerschap en bevalling.

 • Auteur
  Berichten

 • Joyce z
  Bijdrager
  #10025643

  Hallo,

  Ik ben nieuw hier en dit is de allereerste keer dat ik iets plaats in een forum. Ik lees wel al een tijdje mee en ik heb heel tips al stiekem overgenomen😁

  Ik ben 26 weken in verwachting van een tweeling. Ik ben 24 november uitgeteld maar mijn jongens zullen vermoedelijk (ik weet het bijna zeker) eerder komen. Dit is mijn allereerste zwangerschap (waarschijnlijk ook de laatste) dus echt alles was/is nieuw, spannend en zelfs een beetje beangstigend.
  Ben eigenlijk bijna klaar met alles (kamer enz). Ben momenteel bezig met de vluchtkoffer in te pakken. Misschien wat vroeg maar ik wil het echt op tijd klaar hebben omdat ik niet weet hoe en wat. En dan bedoel ik wanneer steeds verder in de zwangerschap kom.
  Ik ben een realistisch iemand dus ik hou altijd rekening net meerdere scenario’s.

  Ik vraag me eigenlijk af wat voor een kleding ik het beste kan inpakken voor in het ziekenhuis.
  Ik bedoel dan kleding voor mezelf. En dan met name kleding voor na de bevalling. Ik ga ervan uit dat het keizersnede gaat worden, zo niet dan is dat mooi mee genomen.
  Ik was zelf aan het denken om de eerste tijd in positie leggings (ja het is misschien niet charmant maar ik vind dat het lekkerste zitten momenteel), basics positieshirts en vesten te dragen.
  Gedachtengang wat betreft de leggings is meer omdat dat fijn om de buik zit en met eventueel wond van keizersnede ook niet afknelt.
  Tevens draag ik nu positie ondergoed (goedkopere), deze zitten heerlijk en daar wil ik daarna ook nog even in blijven lopen.
  Gewoon groot ondergoed (wat ik gelezen heb in diverse forums) zat mij gewoon niet fijn. Wat voor maat het dan ook was en van welke winkel het dan ook mocht zijn. Ik vond het niet fijn zitten.

  Is dit een goed idee?

  Groetjes Joyce


  karlijn123
  Bijdrager
  #10025730 Quote

  Hallo joyce,

   

  Wat leuk dat het 2 jongens worden.. ik ben 5maanden geleden van 2 jogens.. super leuk maar mega druk gaat het worden.. naja dat was je vraag niet. 

  Ik ben natuurlijk bevallen em dorwg voornamelijk hemojes met zo een lange strakkr harloopbroek maar is hetzelfde idee als en zwangerschaps legging.. zit ook lekker hoor en houd alles bij elkaar.. ik had wel me gewone ondergoed aan (hipsters) 

  Gr karlijn

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct