Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Twijfel Derde Kindje 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10545764

  Mijn man wil nog een derde kindje en ik blijf zo hard twijfelen. Kindjes zijn ondertussen 10 en 4,5. Ikzelf bijna 36. 
  Bang om wat mensen zullen denken/zeggen “ Amaai in deze tijd nog 3 kinderen”. Dit is bij mij soms ook de reden van twijfel denk ik. IS HET NOG WEL VERSTANDIG in deze tijd/ wereld kinderen te krijgen. We hebben 2 gezonde kinderen van elk 1. 
  Mijn hart en verstand spreken elkaar constant tegen.🥺

   

  #10545815 Quote

  Volg je hart. Alles wat nu in de wereld gebeurt is ook weer voorbijgaand. Mijn ouders kregen kinderen tijdens de koude oorlog, de dreiging van kernbommen, maar ik ben toch heel blij dat ik besta 😉 


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10545816 Quote

  “Never feel sorry for raising dragon slayers in a time when there are actual dragons.” 😉 Ofwel: ook in dystopische tijden zijn kinderen de belofte van de toekomst, hopelijk eentje die beter is dan vandaag. 😉

  Ik zou me niet teveel aantrekken van wat andere mensen misschien zullen zeggen, voor hetzelfde geld zeggen ze wel iets leuks/aardigs, of in elk geval niets onaardigs. Het gaat denk ik echt om wat jij en je partner willen hierin, en ik denk dat jullie de enige zijn die kunnen afwegen of alle voor en nadelen van een derde kindje (als het lukt om die te krijgen) voor jullie tegen elkaar opwegen.


  Susie
  Bijdrager
  #10545845 Quote

  Lekker doen!! Het is een enge tijd. Maar die zijn meer geweest. En wbt je leeftijd vind ik je ook nog jong genoeg!
  Wij hebben ook 2 kids en gaan ook binnenkort voor een 3e. En ik vind 3 geen groot gezin. Ik ken super veel mensen met gezinnen van 4. Miss worden meer kids weer “in”?! Iig volg je hart daar kan je nooit spijt van krijgen!

  #10545853 Quote

  Helemaal eens met iedereen!!

  Je hebt er al 2 dus het is het dankbaarste wat je kan krijgen. En de wereld heeft altijd wel iets wat niet leuk is.


  Mammavantwa
  Bijdrager
  #10545875 Quote

  Hoezo we leven hier fantastisch!  Denk niet dat wij mogen zeggen in deze wereld. In andere landen is deze situatie dood normaal en die krijgen ook gewoon kinderen. Tenzij je deze reden hebt om toch stiekem het niet te willen. 

  Kwa leeftijd kan het nog makkelijk, en 3 is heel gezellig. En de oudere kinderen kunnen mooi helpen. Is maar net wat jij wil. Als je er nog zin in hebt opnieuw in de luiers. 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  HeHoLetsGo
  Bijdrager
  #10546035 Quote

  Onze ouders en grootouders hebben zich ook meermaals afgevraagd of ze nog wel kinderen moesten grootbrengen in “deze wereld”. 
  Het is van alle tijden en generaties. 
  Gewoon doen als je hart jullie dat ingeeft ♥️

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct