Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Twijfel

 • Auteur
  Berichten

 • Chula Chula
  Bijdrager
  #5672271

   


  Ik had een vraagje want maak me een beetje druk.  
  Ik ben al 16 weken zwanger. En weet niet wie de vader is. In 17 juli heb ik sex gehad met persoon 1 en ben tijdens de sex ongesteld geworden. Daarna nooit meer met die persoon 1 sex gehad.   
  Daarna heb ik het weer goed gemaakt met me vriend. 
  10 augustus ben ik weer ongesteld geworden 4 dagen. En woensdag 9 september een postief test gehad.   
  Mijn vraag is en ik weet dat ik eigenlijk gewoon van me vriend zwanger ben maar ga toch twijfelen van wie ben ik zwanger??


  Chula Chula
  Bijdrager
  #5672273 Quote

  1. Ik had een vraagje want maak me een beetje druk.
  2. Ik ben al 16 weken zwanger. En weet niet wie de vader is. In 17 juli heb ik sex gehad met persoon 1 en ben tijdens de sex ongesteld geworden. Daarna nooit meer met die persoon 1 sex gehad.
  3. Daarna heb ik het weer goed gemaakt met me vriend.
  4. 10 augustus ben ik weer ongesteld geworden 4 dagen. En woensdag 9 september een postief test gehad.
  5. Mijn vraag is en ik weet dat ik eigenlijk gewoon van me vriend zwanger ben maar ga toch twijfelen van wie ben ik zwanger??

  MaaikeWvH
  Bijdrager
  #5672369 Quote

  Als je nu 16 weken zwanger bent ben je rond 15 augustus zwanger geraakt.. En is het van je vriend lijkt mij? Kwestie van terug rekenen….


  Jaetje
  Bijdrager
  #5672378 Quote

  Hoi, als je nu 16 weken zwanger bent volgens de verloskundige, dan ben je toch 14 weken terug (ongeveer) zwanger geraakt? De eerste twee weken worden meegeteld, maar toen had de bevruchting nog niet plaatsgevonden.  Dus de bevruchting was dan rond 26 augustus, en de seks iets eerder, maar zeker niet 17 juli!

  Dus kun je opgelucht ademhalen, hoor! Loop je met deze twijfels al zo lang rond? Neetoch hoop ik? Bij de verloskundige kun je ook gerust vragen wat nou de dag van bevruchting is geweest. Zij kunnen het vast zo voor je uitrekenen. Zeg je gewoon dat je het leuk vind om te weten. 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct