Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Twijfels 22 weken prik

 • Auteur
  Berichten
 • #10356274

  Wie van jullie heeft de 22 prik wel of niet gedaan? Wat is jullie ervaring. Ik hoor positieve en negatieve verhalen. Daarom zijn er twijfels gekomen!


  EMW
  Bijdrager
  #10356279 Quote

  Hi, 

  Bedoel je de kinkhoest vaccinatie?

  Ik heb hem beide keren gehaald, moet er niet aan denken zo’n klein baby’tje met kinkhoest, hartstikke gevaarlijk. 

  Mag ik vragen wat je twijfels zijn? 


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10356280 Quote

  Ik heb hem ook gehaald! Ben eerlijk gezegd ook niet bekend met de negatieve verhalen erover. Vooral heel fijn dat je kindje er direct tegen beschermd is. 

  Ook de prik zelf vond ik peanuts en ik heb wel serieuze prikangst 😅

  #10356283 Quote

  Wat voor negatieve verhalen hoor je dan? Ik heb hem ook gehaald. Nergens last van gehad en m’n zoontje hoeft nu pas met 3 maanden z’n eerste inenting. Wel zo fijn!

  #10356284 Quote

  Je moet er toch niet aan denken dat je kindje kinkhoest krijgt in die eerste 3 maanden. Dat kun je voorkomen met een vaccinatie die je ook nog eens gratis mag halen, geweldig toch, dat dit kan?  Wat ik nog een extra plus vind is dat je je kindje een vaccinatie bespaard… Die neem jij voor je rekening 🙂

  Edit: ik heb ‘m ook gehaald, had 3 dagen een zere arm als ik iets tilde ofzo, verder nergens last van!

  #10356291 Quote

  Behalve dat de plek waar ik geprikt werd de volgende dag iets pijnlijk was hebben wij allebei (!!) nergens last van gehad 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10356327 Quote

  Hoi hoi ik heb ook de 22 weeken prik gehaald. Na de prik heb ik nergens last van gehad maar denk dat het gewoon persoon verschillend  is.

  En het scheeld de kleine weer een prikje extra .

   

  Succes 


  Summer sun
  Bijdrager
  #10356336 Quote

  Ik ga het denk ik niet doen. Ik denk dat er te weinig over bekend is. Je mag immers zo veel niet wanneer je zwanger bent. 

  Na de bevalling kom ik eerst niet in aanraking met veel mensen en wanneer ik weer ga werken blijf ik mij gewoon houden aan de corona maatregelen zoals ze nu gelden. 

  Ik begrijp dat iedereen een andere mening heeft. Succes met je keuze en doe wat goed voelt! 

  #10356338 Quote

  Ik zou het altijd doen. Er is helemaal niet weinig over bekend, aangezien het de vaccinatie is die je (als het goed is) zelf al krijgt van jongs af aan. Je bespaart je kleintje zoooveel ellende mocht die kinkhoest krijgen. 
  Ik heb hem ook gehaald en nergens last van gehad. Toen ik hem haalde moest je het nog zelf betalen (30 euro ofzo) maar liever dat dan bewust risico te lopen dat m’n kindje ernstig ziek zou worden.

  Inmiddels wordt het vergoed! En verder heb ik de negatieve verhalen erover nog nooit gehoord, dus ben wel benieuwd welke je bedoelt.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct