Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Twijfels Partnerschapsregistratie

 • Auteur
  Berichten
 • #10355719

  Goedenavond dames,

  Sorry voor deze topic maar ik moet het toch even kwijt.. ik ben in twijfel over een keuze en ik heb advies nodig. Ik ben nu bijna 25 weken in verwachting en 19 oktober wilde mijn partner en ik samen een partnerschap registratie doen. Nu loop ik dus continu tegen het volgende punt aan. Mijn partner zoekt naar andere dames op internet dit kan natuurlijk maar ik heb aangegeven na dit al een paar keer meegemaakt te hebben dit niet heel prettig te vinden want andersom wordt hij boos en jaloers. Hij beweert eerst dat hij het niet heeft gedaan en na wat doorvragen geeft hij uiteindelijk toch wel toe dat hij heeft gezocht. Nu vandaag was ik op zijn laptop aan het kijken en heeft hij weer dames opgezocht. Ik bleef rustig en heb gevraagd wie dit deze keer was, deze keer wist hij het eerst niet en daarna was het een mannelijke klant volgens hem terwijl er een vrouwen naam staat. Ik weet niet of ik nu überhaupt nog wel een geregistreerd partnerschap wil. Hoe zouden jullie hiermee omgaan? Ik ben december uitgerekend en ik merk dat het mij veel spanning geeft en dat ik het niet meer vertrouw, hormonen spelen ook mee maar ik geloof hem niet meer.

  dank voor jullie advies/begrip

  groetjes Laura 


  Anoukkk
  Bijdrager
  #10355727 Quote

  Wat bedoel je precies met dames op zoeken? Contact zoeken?

  #10355729 Quote

  Klopt inderdaad en blijkbaar wilt hij ook al zijn vrouwelijke klanten die aantrekkelijk voor hem zijn na googlen en uitgebreid analyseren 🤭

  #10355746 Quote

  Ik zou dat persoonlijk niet pikken en wachten met enige vorm van registratie. 


  MiniMin
  Bijdrager
  #10355759 Quote

  hormonen of niet.. dit zou geen enkele vrouw moeten pikken hoor 🙂

   

   

  #10355778 Quote

  Zou geen registratie doen. Als er geen respect is, dan ben je beter af zonder. Herken dit heel goed. Bij twijfel zeker niet doen want je gaat echt spijt krijgen!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  M aria
  Bijdrager
  #10355885 Quote

  Wat een vervelende situatie. Ik snap heel goed dat je twijfelt. Misschien is het dan beter om op dit moment alleen de erkenning te regelen en het partnerschap pas op het moment dat het vertrouwen weer terug is.

  Wat ik alleen niet goed begrijp is waarom je hem controleert. Is er in het verleden iets voorgevallen waardoor je dit doet? Misschien dat jullie daar dan aan moeten werken? Ik hoop dat jullie er samen uitkomen en straks helemaal gelukkig zijn met z’n drietjes 😘 


  Mammavantwa
  Bijdrager
  #10355886 Quote

  Maar hoe zoekt hij ze op?

  Gewoon hun Facebook opzoeken?? Of echt berichtjes sturen ? En met ze willen afspreken? 

  Als hij iemand berichtjes stuurt zou ik echt niet geregistreerd partnerschap doen. Maarja dan moet je wel bij notaris dingen vastleggen ivm kind. En dat kost wel geld. Moet hij dat maar betalen. 

  #10355889 Quote

  @elsie joy 

  Het erkennen heb ik wel al gedaan eigenlijk al vroeg in de zwangerschap. Met partnerschap zou hij dan ook automatisch het gezag krijgen. 

  Precies dat vertrouwen moet groeien, dat is wat ik vorige keer ook al in mijn hoofd had. Maar op deze manier en een lijf wat veranderd helpt het niet echt mee. 🙂 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct