Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Twijfels?? Zwanger??

 • Auteur
  Berichten

 • Chaneln05
  Bijdrager
  #5718231

  Hoi allemaal,

  Ik zit erg te twijfelen dit omdat ik weet dat je lichaam je goed voor de gek kan houden symptomen ook altijd bij iets anders kan horen..

  Mijn verhaal:

  Okt gestopt met de pil na aanraden van ha.. Cyclus van 26 dagen de eerste 3 maanden en de duur was 3 dagen (tijdens pil gebruik 5 dagen).. eind december 5 dagen over tijd dus cyclus 31 dagen.. En duurde maar 1,5 dag schrok hiervan en het zat me niet lekker dus 2x getest (clearblue digitaal) en uitslag Negatief.. eind januari was de volgende menstruatie weer gepland en kwam na 28 dagen en duurde wederom 1,5 dag alleen dit keer was me menstruatie totaal anders  geen klontjes alleen roze en heel even helderrood bloed.. ik gebruik ook meestal 1,5-2 pakjes maandverband (pak 10 st.) en nou nog niet eens een heel pakje.. had natuurlijk nou het idee van het zal wel, zal wel door het ontpillen komen.. dus zocht er nou niks meer achter..

  Echter net na mijn eisprong (zo’n 1 week later) begon ik pijn in me lies te krijgen.. volgens huisarts was het een oude blessure (nooit geen blessure aan me lies gehad, zelfs me ouders zeggen dat)..Ook sinds een week krijg ik steeds meer dingen die ik raar vind.. Dingen waar ik nog nooit last van heb gehad of niet in de tijd van mijn cyclus.. hier een lijstje ervan met wat eerst kwam en wat er steeds bijkomt;

  * ’s ochtends misselijk (nog gelukkig niet echt hoeven te braken).

  * Duizelig. (Hetzelfde tijd als de misselijkheid gekomen, ook het idee dat het lichtje uit gaat bij mij).

  * hoofdpijn.

  * overdag redelijk moe.

  * rare gevoelige/pijnlijke borsten.. (8 jr. geleden borstverkleining) heb zelf het idee dat ze voor mijn gevoel zwaarder lijken.. bh’s zitten niet lekker en wil ik heel snel uit..

  * onrustig slapen en hele onrustige benen..

  * wat meer toilet bezoekjes.

  * steekjes in me buik. Vooral onderin bij mijn schaamstreek. (Soms een kramp gevoel)

  * mijn reuk is volgens mij al wat veranderd.. boodschappentas wat ik net had gekocht stonk zo erg voor mijn idee terwijl me vriend totaal niks rook.. ook het vlees wat ik gister aan het bereiden was (doe ik altijd een moord voor om het te eten) rook niet lekker..

  * af en toe echt geen hap door me keel krijgen terwijlik toch erge trek of honger heb.. eet ik dan wel dan wordt ik nog misselijker..

  * kleine pukkeltjes op mijn borstkas/schouders/rug..

  * emotioneel, kan niet eens naar een programma kijken over trouwen of ik begin al te janken..

  * vergetigheid..

  Ook nog steeds last van witte vloed.. begon net voor mijn menstruatie (wat ik wel vaker heb maar na mijn menstruatie houdt dat even op tot vlak voor mijn eisprong).. ook had ik verleden week ineens dat er een druppel vocht langs me been liep toen ik net opstond uit bed..

   

  Dus ik twijfel nou om een test te doen (als ik zwanger zou zijn dan ben ik rond de 5 a 6 weken) of af te wachten tot mijn volgende menstruatie staat gepland zo rond de 21ste zou het moeten komen..

   

  En welke test zouden jullie me dan aanraden?? Ik dan niet echt weer zoveel uitgeven voor zo’n test en als hij negatief is weer weggooien.. ik hoor namelijk wel verschillende berichten over de 2v€5 kruidvat, de action testen en de huismerk van Etos..

   

  Wie heeft zoiets soortgelijks meegemaakt?? En wat hebben/hadden jullie gedaan??

   

  Liefs,

   

  Chanel


  Maupie27
  Bijdrager
  #5718240 Quote

  Hoi Chanel!

  wat vervelend hè, die onzekerheid. Ik heb wat soortgelijke symptomen en weet ook niet of het ontpillen of zwanger is!

  Wel zal ik wachten (hoe lastig het ook is) tot je eerste NOD dag, de 21e voor jou. Wanneer je eerder gaat testen is er een grote kans dat hij negatief is omdat het stofje waarop de test test, nog niet voldoende in je lichaam zit. Dus weet je alsnog niet meer.. Ik moet ook nog geduld hebben tot 14 Februari Haha!

  Ik heb zelf verschillende testen in huis; van de action, van internet en clearblue. Het schijnt dat ze allemaal gewoon goed zijn en dat er niet veel verschil in zit! Die clearblue wil ik echt pas gebruiken als er zwanger aangegeven wordt, om te weten hoeveel weken ik precies ben..

  ik hoop dat je hier wat aan hebt en succes met wachten!!

   


  Chaneln05
  Bijdrager
  #5718246 Quote
  1. Hoi kayleyy,

  het is echt vervelend.. ook omdat ik totaal niet bezig ben eigenlijk om zwanger te worden.. niet dat we uitkijken hoor

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct