Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Uitelkaar

 • Auteur
  Berichten
 • #5652463

  22 weken zwanger & alleen!

  Het doet zoveel pijn. Mijn vriend heeft onlangs besloten mij te verlaten. De rede is voor mij toch nog onduidelijk. Hadden wij een gezond relatie? Nee absoluut niet, hij mishandelde mij. Zelf in mijn zwangerschap, hij vond dat ik niet luisterde en altijd een grote mond had. Dat is zijn rede, is het zijn fout? Ziet hij in wat hij mij heeft aangedaan? Antwoord :Nee.. Ik heb zoveel pijn gehad deze zwangerschap en nu nog steeds voel ik mij zo kapot van binnen. Ik maak me zorgen, wat nu?? En mijn kindje!? Ik ben alleen en heb mij me hele zwangerschap zo gevoeld. Ik maak me zorgen om mijn stress wat voor mijn kindje slecht is.. Ergens diep van binnen, besef ik mij erg goed! Wees blij dat hij jou heeft verlaten, hij was zo slecht voor jou, slaan was voor hem als een sport geworden! Die woede in zijn ogen en haat voor mij en mijn kind was ongezond. Slecht was hij en gemeen en het kindje was en is voor hem zeer onbelangrijk! De besef komt pas later, de besef van kijk wat ik allemaal heb door moeten maken. Het is nu vers, en hij laat ook duidelijk weten! Lekker te genieten van het leven terwijl ik mijn bed niet kan verlaten..

  Ik hoop dat ik weer snel zal goed voelen en deze pijn over gaat. Want ik wil mijn kind alle geluk geven! Dat snel weer de zon mij en mijn kindje zullen stralen..

   


  supertje
  Bijdrager
  #5652474 Quote

  Heel veel sterkte. Ik was niet zwanger toen ik mijn ex verliet, maar dat was ook zo’n klootzak als die van jouw. (Wel zwanger geweest van hem, maar dat ging mis) De zon zal voor jou zeker weer gaan stralen, maar dat kost tijd. En uiteindelijk kom je hier sterker uit dan ooit. Vraag gerust bij je huisarts om hulp. Dat is echt geen schande hoor. Je bent door een diep dal gegaan ( en waarschijnlijk nog)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct