Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Uiteten Dreumes Mee Eten

 • Auteur
  Berichten

 • Elja
  Bijdrager
  #10578119

  Hai!
  Onze kleine vent is nu bijna 13 maanden oud en eet erg goed wij maken eigenlijk ons eten zonder zout voor hem. Nu ben ik even benieuwd, wat doen jullie als jullie uit eten gaan met jullie dreumes? Nemen jullie nog zelf eten mee of bestellen jullie iets van de kaart in het restaurant? En wat bestel je dan?? 🙂


  ProudMama
  Bijdrager
  #10578120 Quote

  Ik lees even mee! 😉 wij vroegen ons dit toevallig ook af


  CynthiaB
  Bijdrager
  #10578122 Quote

  Ik nam eigenlijk altijd wat van thuis mee, al was het voor de zekerheid! Ik vond het eten in de restaurants vaak toch te zout voor die kleintjes. Vaak at ze eerst haar eigen eten en daarna nog wat van ons mee, bijv wat hapjes soep, wat pasta of frietjes zonder zout.


  HeHoLetsGo
  Bijdrager
  #10578126 Quote

  Rond die leeftijd namen wij indd zelf wat mee maar hij at ook genoeg van ons mee. Hij is nu bijna 2 en nu eet hij gewoon mee Van wat wij bestellen. Hij eet vaak te slecht en te weinig (ook thuis) om een kindermenu te bestellen. Dan eet hij dus gewoon wat wij bestellen. 


  Essil
  Bijdrager
  #10578129 Quote

  Op die leeftijd at ze lekker mee van de dingen die wij bestelden. met twee jaar weigert ze te eten in restaurants. geniet ervan zolang het nog kan!


  Ltls
  Bijdrager
  #10578133 Quote

  Ik liet haar gewoon mee eten met ons. We pakje altijd broodje vooraf. Had ze al wat van binnen. Daarnaast bestelde ik wat ze ook kon eten. Ze eet dan meestal nog een klein beetje van ons bord.

  Lees ook: Hoeveel groente en fruit moet een kind eten?

  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10578146 Quote

  Wij lieten haar toen mee eten van ons. Inderdaad broodje vooraf en met bestellen iets kiezen wat zij ook kon eten. Maar ze at toen nog echt muizenhapjes. 


  MamaE
  Bijdrager
  #10578162 Quote

  Mijn dochter at vanaf 11 maanden ‘met de pot mee’ dus vanaf die leeftijd nam ik ook naar restaurants niks anders meer mee. We bestellen altijd van alles en er is altijd wel iets bij wat ze lekker mee kan eten. 


  Elja
  Bijdrager
  #10578429 Quote

  Nou we zijn tijdens ons weekendje weg lekker uit eten geweest! Bij het ene restaurant super behulpzaam groente en pasta zonder zout gekregen. Even wat snack tomaten mee en meneertje was super tevreden. Andere restaurant iets minder meedenkend maar ook weer de tomaatjes en wat hapjes van.
  Helemaal goed!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct