Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Uitgerekend 2 april 2019

 • Auteur
  Berichten
 • #10123770

  Ben zo benieuwd wie er allemaal uitgerekend is in april   en hoeveel weken,maanden zijn jullie en weten jullie al wat jullie krijgen spannend allemaal he ik zie het volgende  maand 💖 or 💙


  Anoniem
  #10123781 Quote

  Gefeliciteerd met je zwangerschap!

  Er is al een topic voor dames die uitgerekend zijn in april. Ik ben ook op 2 april uitgerekend, maar ik zal eerder bevallen. We verwachten namelijk een tweeling 😊

  We willen het geslacht van onze kindjes niet weten.

  Helaas nog steeds last van allerlei kwaaltjes. Hopelijk wordt dat snel anders.

  #10124020 Quote

  Hier ook uitgerekend in april 24 april en we weten aankomende woensdag al wat het gaat worden we zijn veelste nieuwschierig haha! 

  #10124046 Quote

  Hoi,

  ik ben 22 april uitgerekend. De andere topic is overgegaan in een Facebook groep. Ik houd niet zo van Facebook. Dus leuk dat er een nieuwe topic is geopend!

  wij hebben binnenkort ook een pretecho! Ben zo beneiuwd! Ik heb al een zoontje van 11 maanden. Leuk als het een meisje wordt maar voor mijn zoontje is een broertje misschien wel het leukst! Ach, als het maar gezond is!

  Hoe voelen jullie je? Ik ben wat sneller moe, mega gevoelige en grote borsten en veel plassen. Ik heb al een buik gekregen, gaat sneller met een 2e.. en ik moet vaak plassen. Verder voel ik me prima.

   

  Myl

  #10128058 Quote

  Hej ik ben 4 april uitgerekend weten jullie al wat het gaat worden? Hebben jullie veel contact?

  #10128060 Quote

  Hier ook 24 april uitgerekend en we weten sinds vorige week dat het een jongen word! Waren zo nieuwschierig je kon er gelukkig ook niet omheen 💙

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  NicolientjeP
  Bijdrager
  #10128063 Quote

  Hier 21 april uitgerekend en we verwachten een meisje ❤️ Volgende week willen we het aan onze ouders en vrienden vertellen. Bijna iedereen denkt dat we een jongetje krijgen, dus dat wordt een leuke verrassing!

  #10129695 Quote

  Wat leuk! Wij gaan het einde maand vertellen het zit nog in de envelop..iedereen denkt een jongen..we gaan het meemaken:-)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct