Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Uitgerekend Oktober 2017

 • Auteur
  Berichten

 • Sil14
  Bijdrager
  #5717723

  Hallo Dames,

  Gisteren 4-2-17 een positieve test! Jaaaa we zijn ZWANGER. Zo ontzettend spannend. Het is nog erg pril omdat er 1-2 wkn stond ( ik heb me laten vertellen dat je dan 4 wkn zwanger bent?)

  Ik zou heel graag ervaringen willen delen. Het is zo spannend en zo pril. Onzekerheid is er natuurlijk ook, ‘als het maar goed blijft gaan!”

  Hopelijk tot snel


  Ajsat
  Bijdrager
  #5717725 Quote

  Gefeliciteerd!

  Ik had 3-2-17 2 positieve testen in mijn handen en gisteren nog een CB gedaan aan ik ben ECHT zwanger! Zo onwerkelijk nog!

  Vandaag ben ik 5 weken, want mijn cyclus begon op 1 januari. Nou ben ik , sinds ik gestopt was met de pil, elke cyclus onregelmatig geweest, dus durf dat niet precies zo te zeggen. Maar op dag 34 had ik meteen twee streepjes dus durf misschien wel uit te gaan van een cyclus van 28 dagen.

  ik voel me nog helemaal niet zwanger. Heb wel kleine dingetjes die ik er aan zou kunnen linken, maar weet t niet zeker.

  ben sinds gisteravond snot verkouden en keelpijn, hopelijk heeft dat geen effect op mini.

  #5717737 Quote

  Ik had 1-2 een positieve test. Nu bijna 5 weken zwanger. Vorige x bij 5 weken en twee dagen een miskraam gehad. Nu vanmorgen beetje roze afscheiding bij afvegen. Iemand ervaring? Maakt me een beetje onzeker


  Milo 510
  Bijdrager
  #5717740 Quote

  Hoi allemaal,

   

  ik mag me hier ook melden. Als het goed is, verwachten wij 5-10 ons eerste kindje. Ik heb me al aangemeld bij de verloskundigen, maar nog geen reactie. Ga deze week bellen voor een afspraak, spannend!

  Ik snap jouw angst Linda. Hopelijk is toch alles goed.ik duim voor je


  Ajsat
  Bijdrager
  #5717752 Quote

  Ik krijg zelf altijd (en nu al helemaal) de kriebels als ik lees dat iemand een miskraam heeft gehad. Dat maakt mijn eigen zwangerschap eng haha. Vooral omdat je er niks tegen kunt doen….


  Bloempje J
  Bijdrager
  #5717757 Quote

  Hoi Dames!

  ik wil me ook graag aansluiten bij dit forum.

  In december hebben we besloten om voor ons eerste kindje te gaan. Eind december hadden we al (4) positieve testen in handen! We waren echt in shock!!

  Helaas mocht was het van korte duur en kreeg ik in de eerste week van januari een miskraam.. Echt heel verdrietig

  Nu zijn we inmiddels 3/4 weken verder en zijn er 2 februari achter gekomen dat ik weer zwanger ben! (Opnieuw in grote shock!)

  Cb test geeft aan 2-3 weken zwanger.. Meteen de verloskundige gebeld en zij stond er ook even van te kijken. Gelukkig mag ik eerder komen voor een echo 🙂 21 feb. Is het zover. Wanneer krijgen jullie de eerste echo?

  Een beetje lang verhaal geworden, sorry hihi..

  groetjes!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Sorayaee
  Bijdrager
  #5717764 Quote

  Hoi allemaal,

  Op 3-2 en 4-2 een positieve test in handen!! Dolgelukkig maar beseffen doe ik het nog niet helemaal.

  Ik ben de laatste week/anderhalve week veel misselijk en heel erg moe. Ook steeds last van kleine krampjes in m’n onderbuik. Vandaag is m’n misselijkheid er niet heel erg en ik maak me direct druk! Duimen dat alles goed zal gaan.

  Ik heb me net aangemeld bij een verloskundige! Spannend allemaal.

  Iedereen gefeliciteerd met de zwangerschap!!


  Zeeuwmeisje
  Bijdrager
  #5717769 Quote

  Hallo meiden

  als eerst van harte gefeliciteerd allemaal!

  ik wil me zelf ook melden op 2-2 en 3-2 een positieve test wij zijn blij maar ook erg onzeker heb vorig jaar een zwangerschap moeten afbreken dus wij zijn niet meer zorgeloos. Je hoort en leest ook zoveel dat het al vroeg mis gaat!

  28-2 staat met 8 weken de eerste echo gepland duurd nog zo lang!


  DaniP88
  Bijdrager
  #5717774 Quote

  Hey ladies!

   

  Allereerst gefeliciteerd allemaal.

   

  ik had op 21-01 en 23-01 een positieve test. Volgens mijn eigen berekeningen ben ik uitgerekend op 03-10. Spannend allemaal he. Bij ons was het de eerste ronde gelijk raak, had het nog niet verwacht nu, maar we zijn er natuurlijk heel erg blij mee. Mijn eerste afspraak bij de verloskundige staat gepland op 22-02. En dan wordt er een afspraak ingepland voor de termijnecho. En dinsdag komt iemand van moeders voor moeders langs. Spannende tijd!! Vriendlief komende week niet thuis, ben bang dat de tijd dan nog langzamer lijkt te gaan.

   

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct