Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Uitgerekend rond augustus 2019

 • Auteur
  Berichten
 • #10129598

  Halletjes mama’s en papa’s,

  Ik ben hier voor het eerst. Of beter gezegd wij zijn hier voor het eerst. En het leek ons leuk om in contact te komen met nieuwe mama’s en papa’s (en misschien wel te ontmoeten). Wij wonen in Gelderland en hebben al een kindje van bijna 3 jaar. In September hebben wij helaas een miskraam gehad. Maar nu mogen we in November weer genieten van ons geluk. Over 2 weken krijgen we onze eerste controle bij de verloskundige. 

  Groetjes

  En wie weet tot horens


  Ananasss
  Bijdrager
  #10129616 Quote

  Misschien een rare vraag, maar hoe kun je nu al in augustus uitgerekend zijn?

  #10129625 Quote

  Het is nu 5-11

  Doe er 9 maanden bij, dan zit je op 5-8 😉 een zwangerschap duurt gemiddeld 40 weken, dat is langer dan 9 maanden. Dat zou ongeveer midden juli betekenen.


  Ananasss
  Bijdrager
  #10129628 Quote

  Als je vandaag positief zou hebben getest, 2 weken na een vermoedelijke eisprong, komt een calculator op 16 juli uit. Dus met vroeg testen kun je er wat dagen bij op tellen, maar augustus.. zat namelijk net in het juli topic te lezen, met dames die net positief getest hadden haha. Vandaar mijn vraag aan de gebruiker 😉


  lepeltjelepeltje
  Bijdrager
  #10129634 Quote

  Je telt vanaf je laatste menstruatie, dus kan nooit in aug uitgerekend zijn nu. 🙂


  MWH
  Bijdrager
  #10129646 Quote

  Tenzij ze ‘rond augustus’ erg ruimt rekent. 

  Maar in een ander topic wil ze in contact komen met papa’s en mama’s die ook in januari een kindje hebben gekregen.

  Tenzij ze niet perse dit jaar bedoeld, maar gewoon januari over het algemeen. 

  Ik snap het niet meer iig haha, wat duidelijkere uitleg zou fijn zijn

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10129653 Quote

  Rustig aan mensen. Zal het uitleggen. We hebben vrijdag 2 november een positieve zwangerschapstest gekregen. We hebben 26 September een miskraam gehad. Ben in de tussentijd niet ongesteld geweest. En door mijn basale temperatuur curve bij te houden. En met ovuluatietesten bezig te houden weten we precies wanneer ik mijn eisprong heb gehad. Maar goed de eerste echo moet nog komen. Alstublieft niet gelijk mensen zo aanvallen. 

  En ja ik (wij) zouden graag in contact komen met andere mama’s en papa’s. We hebben al een kindje. Die word binnenkort 3 jaar. Misschien is het nu wat duidelijker voor iedereen. Tsja door al dat getyp komen veel mis communicaties. 


  Ananasss
  Bijdrager
  #10129659 Quote

  Ik val niemand aan en voel me ook niet aangevallen. Je wil met mensen in contact komen die ook in/rond augustus zijn uitgerekend maar die zul je nog niet vinden? Als je nu weer zwanger bent: gefeliciteerd! Misschien kun je aansluiten bij het juli 2019 topic? Daar is een hoop actie momenteel 🙂

  #10129663 Quote

  Top dat jij je niet aangevallen voel. Ik zal het leuk vinden om mensen te leren kennen / ontmoeten die rond de zelfde periode zijn uitgerekend. Maar ook mensen die al in Januari 2016 een kindje hebben gekregen. Ik ga eens kijken in de topic Juli 2019. Dank je wel.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct