Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Update negatieve test toch zwanger?

 • Auteur
  Berichten

 • Jazzzzzzz
  Bijdrager
  #10455635

  Lieve iedereen, in de vorige post dacht ik zwanger te zijn. Twee negatieve testen gehad. Langs huisarts geweest die niets kon voelen en zei dat ik het moest afwachten. Ik zou in ieder geval niet zwanger zijn. Ik voel me echter wel zwanger. Het kindje zou van eind Jan begin feb zijn. Ik bedacht me, als ik nog twee weken het aankijk wordt die buik vanzelf dikker… of niet. Beoordelen jullie maar. Er zit 15 dagen tussen de 1e en de 2e foto. Sinds ik bij de huisarts ben geweest dacht ik steeds iets te voelen. Maar besefte me ook dat het ook allemaal in me hoofd kan zitten. Immers negatieve test en huisarts die zegt van niet.
  Echter de laatste twee dagen voel ik het steeds sterker en kan ik het ook zien. Het zou een behoorlijk groot wonder zijn als het wel zo is met mijn medische achtergrond. Het zou ook heel erg gewenst zijn. Ben benieuwd wat jullie van die buik vinden. Ik ga in ieder geval volgende week weer terug en anders idd rechtsteeks naar een verloskundige. https://postimg.cc/34jGtJRy />


  With love
  Bijdrager
  #10455649 Quote

  Tip: doe nog een zwangerschapstest!


  Ananasss
  Bijdrager
  #10455667 Quote

  Dikker wordende buik kan meer oorzaken hebben dan een eventuele zwangerschap. Terug gaan naar je ha, en als hij kan bewijzen dat het geen zwangerschap is (echo / bloedtest / urinetest) dan vragen om verder onderzoek


  WBM
  Bijdrager
  #10455680 Quote

  Ik zou idd ook terug gaan naar de HA en een bloedtest of iets anders eisen, wat hierboven gezegd word een dikker wordende buik kan ook iets anders betekenen en soms niet altijd iets goeds. Dus iniedergeval goed na laten kijken! En het kindje voelen in je buik zou nog wel heel erg vroeg zijn. Hopelijk ben je gewoon lekker zwanger! Succes..


  Jazzzzzzz
  Bijdrager
  #10455686 Quote

  Bedankt voor jullie reacties. Ik zou dan zo’n 19 weken zijn. Dat is volgens de app niet vroeg if internet. Ik heb inmiddels ook een filmpje waar hele duidelijk op mijn buik bewegingen te zien zijn. Ben zelf dan wel benieuwd wat dat anders nog zou kunnen zijn. Met dit filmpje laat ik me in ieder geval niet meer afwimpelen.

  #10455701 Quote

  Heb je in heel je periode geen positieve zwangerschapstest gehad? En ook geen afspraak bij een verloskundige?

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10455710 Quote

  Als je 19 weken zwanger zou zijn. Heb je al een compleet kindje in je buik dus ik zou de vk bellen en dan zsm een echo inplannen. Snap niet dat je zwz zo lang heb gewacht. En gewoon test doen idd. Als er op echo niks te zien is wat lijkt op baby kun je zo weer ha bellen


  Fre
  Bijdrager
  #10455717 Quote

  Maar als je 19 weken bent kan je niet uitgerekend zijn in jan/ februari ?


  CoVo
  Bijdrager
  #10455718 Quote

  Kind van jan/feb: eisprong, dus nu circa 19 weken.

  Ik zou idd zelf naar de verloskundige gaan. Je wil het toch zeker weten, en een echo is het enige wat je zekerheid gaat geven. Ik voelde mijn kindje idd ook met 19 weken, maar je moet uitkijken dat je niet in een tunnelvisie belandt. Zolang je niets zeker weet, heb je eigenlijk nog niks.

  Bespreek het met de verloskundige, betaal eventueel zelf 30/40 euro voor een echo, zodat je het óf af kunt sluiten en terug kunt naar de huisarts, óf zeker weet dat je wel zwanger bent.

  Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct