Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vaccinatie

 • Auteur
  Berichten

 • Azzz
  Bijdrager
  #10429527

  Het woord zegt het al ik ben sinds en kort heel erg op zoek naar of die vaccinatie wel allemaal goed zijn, mijn eerste dochter heeft al en vaccinatie gehad maar nu ik voor de 2 de wil gaan twijfel ik heel erg of ik er weer voor moet gaan, ben eigenlijk wel benieuwd naar jullie mening? wat denken jullie daar over, en hebben jullie het ook laten doen??


  StephW
  Bijdrager
  #10429544 Quote

  Ja ik ben voor. Er zijn een hoop ziektes onderdrukt door vaccinaties en ik moet er niet aan denken dat mijn dochter zon ziekte zou krijgen.. de dekkingsgraad moet dan wel hoog genoeg zijn. Maar ik zou me vooral inlezen en dan je keuze maken..


  Dootje
  Bijdrager
  #10429558 Quote

  Mijn dochter is nu 2 jaar en heeft nog geen een vaccinatie gehad.
  Er zit zo veel troep in dat spul en dat wordt allemaal maar ingespoten.
  Ik ben blij met mijn keuze!

  #10429561 Quote

  Mijn kinderen zijn gelukkig wel gevaccineerd. Ze hebben beide geen last gehad en ik ben blij dat ze nu goed beschermd zijn! 


  Dootje
  Bijdrager
  #10429568 Quote

  Als je ervoor kiest om je kinderen niet te laten vaccineren moet je inderdaad wel rekening houden met vooroordelen en kritiek van anderen.

  Erg jammer want vaak is dit andersom helemaal niet het geval.


  Azzz
  Bijdrager
  #10429627 Quote

  Nou de reden waarom ik twijfel mijn eerste kind heeft het wel allemaal gehad, maar nu hoor je zo veel verhalen idd dat er veel troep in zitten en je weet maar niet wat, en dat de jeugd eigenlijk daar en beetje achter uit gaan zo als autisme, achterstand hdhd en wat je op kan noemen er zijn allemaal onderzoeken gemaakt dat het hier mee te maken heeft, en kinderen die het niet gedaan hebben is achter gekomen dat ze toch gezonder zijn die het wel gedaan hebben ben er zo erger aan het twijfelen maar ben echt benieuwd naar jullie meningen

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Azzz
  Bijdrager
  #10429628 Quote

  Fijn dat er iemand ook zo over denkt

  #10429656 Quote

  Waarom heb je je eerste kindje wel laten vaccineren dan? En wat laat je zo twijfelen, omdat nu de COVID vaccinaties zo in het nieuws springen? Die zijn anders dan de vaccinaties voor je kinderen!
  Ik denk maar zo; het vaccinatieprogramma voor de kinderen in ons land is goed geregeld en word al tientallen jaren zo gedaan! Ik ben zelf ‘volgens het boekje’ gevaccineerd en mijn zoontje ook! Ik moet er, voor mijzelf, niet aan denken dat hij een ziekte zou krijgen met ernstige gevolgen terwijl het zo simpel kan zijn om het niet te krijgen!

  Maar doe waar jíj je goed bij voelt! Maar wees je ervan bewust dat alles wat je leest je nu op dit moment ook makkelijker ‘bang’ maken!

  Liefs


  Azzz
  Bijdrager
  #10429692 Quote

  De eerste keer bij me dochter was ik zo bewust en om dat consultatiebureau zij is goed voor je kind zijn we er voor gegaan, maar nu ik zelf ben gaan opzoeken daar over hoor ik geen goeie verhalen en paar van me vrienden hebben het ook niet laten doen en ze hebben allemaal als nog gezonde kindjes, dus ik twijfel echt moet ik zegen om me 2 de kind te vaccineren maar wel leuk om ieder ze verhaal te horen zo heb je meer mening moet ik zegen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct