Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vage streepjes en andere ellende

 • Auteur
  Berichten

 • Annesnuffie
  Bijdrager
  #10235093

  hoi allemaal, ik heb vandaag een test gedaan van de Kruidvat… mijn nod is vandaag of morgen en nu had ik een beetje een bleek plusje… ik lees van alles, van “een streep is een streep” tot “wacht het nog even af”… maar jullie weten ook hoe ongeduldig je kunt zijn als je een zwangerschapswens hebt! Dus iemand nog handige adviezen? 😅


  FiLo
  Bijdrager
  #10235095 Quote

  Wat ik lees, is altijd dat een hele vage plus ook gewoon positief is! Maar ik snap dat je natuurlijk gewoon een knaller wilt zien, super spannend zeg!

  Wat voor test heb je gedaan van de kruidvat, was het zo’n early test of een normale? Ik zou nog een keer testen en dan met zo’n early test omdat die gevoeliger zijn. En testen met ochtend urine omdat dat geconcentreerder is. Een paar dagen wachten en dan opnieuw testen is theoretisch ook nog een optie natuurlijk. 

  Ook al denk ik aan hoe je het omschrijft dat deze test ook al positief was, ik duim toch mee voor een knal positieve volgende test! 

   

  #10235099 Quote

  Bedankt voor je reactie! Dit is inderdaad zo’n early test maar wel midden op de dag gedaan… morgenochtend nog maar eens proberen 😅 en dan rustig blijven.. en mond houden… echt spannend allemaal! 


  Majom
  Bijdrager
  #10235153 Quote

  Hoi, 

  Een streepje is inderdaad streepje. Zelf vond ik de earlytest van Kruidvat heel onduidelijk. Ik begon daar ook mee, maar bleef heel onduidelijk. Heb toen de 2v5 van Kruidvat gekocht en die gaf al een veel duidelijkere streep. Veel succes, hopen dat het morgenochtend duidelijker is! Laat je het weten?


  Annesnuffie
  Bijdrager
  #10235164 Quote

  Dank je majom! Misschien morgen nog maar ff langs de Kruidvat idd! Het is al spannend genoeg zonder extra onduidelijkheden 😅 kan het nog niet echt geloven merk ik dat het echt waar kan zijn! Ben benieuwd hoe lang dat gevoel blijft… wanneer waren jullie er zekerder over? Na een echo of zo?


  Majom
  Bijdrager
  #10235170 Quote

  Graag gedaan. Bij mij was de 2v5 in de middag nog duidelijker dan de early ’s ochtends. Hopelijk heb je snel meer duidelijkheid. Voor mij was het eigenlijk al wel een beetje echt toen ik een paar dagen achter elkaar positief had getest. Bleef het wel spannend vinden tot de eerste echo, wat duurde die weken lang haha. Inmiddels ben ik 35 weken zwanger, dus kan er niet omheen 😉

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  SanneStar
  Bijdrager
  #10235172 Quote

  Heb zelf toen getest met de early van de action.. had een vaag ligt streepje verwacht maar het was een knaltest!!! En dat 4 dagen voor mijn NOD! Dus ben heel positief over die test 🙂

  maar echt zeker was ik pas na me eerste echo.. ik vond alles nog zo eng.. bang voor een bbz of miskraam.. weet nu dus al een tijdje dat het geen bbz is maar bang voor een miskraam ben ik nog steeds ookal ben ik vandaag alweer 13weken zwanger en zit ik officieel in het 2e trimester.. het blijft allemaal eng en spannend.. denk dat het pas weg gaat als je die kleine gaat voelen.. 

  hoop dat je snel een knaltest mag hebben en indd een streep is een streep (als ie tenminste is de afleestijd tevoorschijn is gekomen)


  Annesnuffie
  Bijdrager
  #10235178 Quote

  Bedankt voor jullie reacties! Zo fijn om met mensen te kunnen kletsen hierover! Zou het liefst nu al mensen gaan bellen haha maar ik wil echt nog even wachten. 

  Het plusje was er vrijwel meteen eigenlijk dus binnen de tijd alleen geen dikke vette streep.. morgenochtend opnieuw testen en dan evt langs de Action en de Kruidvat als het nog niet duidelijker is.. 

  met 35 weken weet je het wel zeker haha! Lijkt me heerlijk om al zo ver te zijn! Morgen gelukkig gewoon weer werken, dan hoef ik er ook niet de hele dag op te letten!


  Annesnuffie
  Bijdrager
  #10235288 Quote

  Nou dames, de test van vanochtend was geen twijfelgevallletje maar gewoon een dikke vette plus!! Zo blij nu!! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct