Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vagina Als Wc Pot

 • Auteur
  Berichten

 • Ameli
  Bijdrager
  #10266435

  Hi ladies,, 

  Tsja ehh de titel zegt het al…… 

  Volgens mijn man heb ik een uitgerekte vagina, ik krijg in ruzies regelmatig te horen dat ik “een kut als wc pot heb” het voelt of hij een “beker neukt” etc… 

  Ik ben 26 en heb 2 kinderen gehad 1e keer geknipt met 10 hechtingen ook inwendig, 2e x gescheurd met 6 hechtingen. Ik merk zelf wel iets verschil vooral na #1 dat ik iets wijder ben geworden.(net de nadruk op iets, echt niet veel dus) 

  Ikzelf kan niet begrijpen waarom hij mij uitgerekt vind ik vind mezelf best strak eigenlijk (natuurlijk geen vergelijkingsmateriaal) bij het begin van sex doet het vaak zelfs even pijn voordat zijn penis helemaal binnen is. Ook tijdens gemeenschap voel ik alles en heb ik zelf zeker niks te klagen. Mijn man is redelijk groot geschapen, ik voel het van binnen overal en heb vaak inwendige lichte buikpijn na gemeenschap. 

  Lang sex of penetratie in de vagina hebben we nooit na enkele minuten word hij slap en bevredig ik hem oraal zodat we weer een paar minuten sex kunnen hebben.

  Van alleen pijpen kan hij makkelijk een uur lang stijf blijven, maar met vaginale penetratie word hij hoe leuk het ook is na een paar minuten slap. Dit komt volgens hem omdat ik te wijd ben. 

  Ik kan gewoon bijna niet geloven dat mijn vagina echt zo wijd is dat het, – zoals hij zegt- geen enkele “grip” meer heeft.  Omdat ik dat zelf niet zo ervaar en ook niks te klagen heb tijdens sex /penetratie. Als ikzelf met mijn vinger voel voelt het strak aan en best nauw juist.. Daarom snap ik het gewoon niet

  Op mijn beurt gooi ik er in ruzies uit dat hij erectie problemen heeft omdat ja plat gezegd het is jou lul die slap word. Soms denk ik ook echt dat dat het is maar als ik hem pijp word hij nooit slap en blijft hij heel lang groot en hard .. Tijdens anale sex is dit trouwens precies hetzelfde ook mijn kontgat is volgens hem net zo uitgerekt als mijn vagina. 

  Aantrekkingskracht is het zeer zeker ook niet we vinden elkaar beiden heel erg aantrekkelijk en na een innige knuffel heeft hij meteen een stijve..  

  Door de beledigingen die ik over mijn vagina te horen krijg voel ik mij enorm onzeker en durf mij niet meer compleet te ontspannen tijdens gemeenschap.

  Ik ben mij nu aan het verdiepen in cosmetice behandelingen voor een vagina verjonging /vernauwing…

  Ben zo benieuwd wat de mening van een buitenstaander is op dit persoonlijke en intieme onderwerp. 

  Graag zou ik ook horen van vrouwen die een soort vergelijkbaar probleem hebben of hadden met hun partner. Of vrouwen die een Vagina verjonging hebben gedaan en waarom en wat de resultaten waren. 

  Kegel oefeningen heb ik al geprobeerd en is net als de sportschool gewoon niet mijn ding en werkt niet voor mij. 

  Dames en heren excuses voor de details en banale woorden.. 

  Ik zie jullie reacties tegemoet omdat zit hier heel erg mee. 

  #10266451 Quote

  Wauw wat  een verhaal. 

  Ik vind het sowieso respectloos dat hij het zo noemt. Jij hebt 2 kinderen gebaard  (ook zijn kinderen)

  En tuurlijk is het dan niet  meer als van ouds 

  Kan het niet zijn omdat dit zo in zijn gedachte zit dat die daardoor slap word ??. Dat die tijdens het vrijen elke keer dat in zn hoofd heeft en dat die met zn gedachte meer daar is als bij jullie vrij partij. 

  Misschien ook stoppen tijdens ruzies om elkaar zo te beledigen  ? En wat meer respect voor elkaar te hebben zodat jullie niet onzeker hoeven te zijn doordat jullie elkaar voor vanalles uit maken ?.

  Ik denk dat een goed gesprek of praten nummer 1 is wat jullie het beste kunne doen  daarover. Evt met hulp als die met zn 2e hetmogelijk  is ?

  Succes en sterkte .

  Jammer dat die jou zo onzeker maakt.  Na het moois wat jij ook hem hebt gegevens 2 keer 


  StephW
  Bijdrager
  #10266452 Quote

  Ja 1 reactie wel: wegwezen bij zo’n klootzak.. maarja daar heb je niks aan. Ik vind het nogal kwetsende verwijten. Laat ik dat voorop stellen. Maargoed als je hier serieus benieuwd naar bent zou ik eens je huisarts contacten, hoewel het volgens mij niet kan dat je zegmaar ‘niet teruggeveerd bent’ na 2 kids. Ik ben geen specialist verder..


  Mammavantwa
  Bijdrager
  #10266484 Quote

  Omg dit vind ik echt erg. 

  Zou echt nooit een vagina verjonging overwegen omdat een man zegt dat je vagina te wijd is.  Het zit in zijn hoofd want anders wordt die niet zo snel slap. Want ook al zou het ietsje wijder zijn dan kun je echt niet zo snel slap worden vind mijn vriend dan is hij gewoon niet opgewonden. 

  En jij zegt dat je wel voldoening eruit haalt dus waarom zou je jezelf dat aan doen omdat hij dat wil? Hij moet eerst maar eens psychisch iets doen als ie steeds slap wordt dan ligt echt niet aan jouw vagina!

  En inderdaad misschien eens naar seksuologe ofzo om te praten en kijken wat die ervan zegt maar ik zou echt niet zomaar onder het mes gaan. En ik zou dat ook nooit accepteren dat mijn vriend dat naar mij zou roepen dan zeg ik Doeii Adios daar is het grote gat van de deur!

   

  #10266493 Quote

  Wow! Ik vind dit heel heftig! Ik ben ook van mening dat je echt niets aan jezelf hoeft te veranderen. HIJ is degene die moet veranderen. Misschien kunnen jullie een cockring proberen, zodat hij bij penetratie zijn erectie langer kan behouden? Als mijn man dit soort dingen over mij zou zeggen, dan was het wel klaar met de seks…. Heel veel succes!

  #10266509 Quote

  Jeetje wat erg! Ik zou het niet eens overwegen, dan gaat hij maar een echte beker neuken. Ciao! Mijn vriend zegt dat vrouwen ook groter geschapen kunnen zijn, misschien is dat bij jou het geval. Na 2 kinderen, kun je niet verwachten dat het daar van onder allemaal hetzelfde blijft. Ook hebben kegel oefeningen dan maar tot zover effect. Wat een vreselijke lulhannes, zeker als hij het zo met die woorden gezegd heeft. Gatverdamme 👎🏻👎🏻

  read more image Lees ook: De meest voorkomende babykwaaltjes

  Pasgeborenmama
  Bijdrager
  #10276389 Quote

  Sorry maar ik kan hier echt maar één ding op zeggen: lozen die gast en een leuke lieve respectvolle man zoeken die je mooi vindt zoals je bent.

  Sterkte.


  MamaStephh
  Bijdrager
  #10277521 Quote

  Sorry maar wat een mafkees die gast! Ik had me nooit meer met 1 vinger Aan laten raken door hem!

  hoe durft hij, nadat jij ZIJN kinderen op de wereld hebt gezet? Sorry lieverd maar je bent 26, laat je aub niet zo onzeker maken door die gek. Als het hem niet bevalt, zoekt ie toch lekker een ander! Dan ben jij daar mooi vanaf.

  jij bent goed zoals je bent. Als je er zelf last van zou hebben, zeg ik go for it maar je zegt dat je zelf wel voldoening uit seks haalt. Laat je aub niet zo kleineren door die vent. Laat hem maar lang een seksuoloog gaan want ik denk dat het (erectie)probleem bij hem ligt. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct