Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vaginaal bloed verlies na ontlasting

 • Auteur
  Berichten
 • #10126116

  Hi Allemaal! 

   

  Na een buitenbaarmoederlijke zwangerschap te hebben gehad in april (eileider verwijderd), nu bijna 6 weken zwanger! Super spannend. 

  Na een toiletbezoek voor de grote boodschap heb ik steeds heel licht bloedverlies uit de vagina. (Gekeken met een papiertje komt echt uit de vagina). Iemand anders die dit ook wel eens heeft mee gemaakt? Heb gisteravond de vk gebeld en bel straks de gynaecoloog weer maar dacht wellicht heeft iemand dat eens eerder gehad. Duurt nu ongeveer een weekje. 

  Liefs! 


  Mamavanyf
  Bijdrager
  #10126124 Quote

  Hallo!! 

  Vervelend die onzekerheid he? Ik ben nu 37 wkn zwanger maar had hetzelfde als jou aan het begin! Komt omdat er druk op gezet wordt en daardoor kan er een adertje springen. 

  Maar als je, je er echt niet lekker bij voelt gewoon de VK bellen! 


  Daniëlle Q-M
  Bijdrager
  #10126133 Quote

  Hey! 

  Ik heb hier precies hetzelfde. Ik ben nu 11+3 weken zwanger. Vanaf het begin steeds wat bloedverlies bij zwaar tillen, grote boodschap en soms ook bij seks. 

  De baarmoedermond is nu heel goed doorbloed, en zodra er nu druk op komt te staan kan er een adertje springen. Dit hoeft niet altijd direct zichtbaar te zijn, kan een paar uur duren voordat je dit bloed ziet. 

  Ik heb nu 2x hiervoor de verloskundige gebeld.. de eerste keer wist ik niet dat dit kon en de 2e keer was gisteren. Toen was t vrij veel, ik had er niet echt een reden voor en ik had buikpijn met krampen dus ik schoot in paniek. Ik mocht gelijk naar de praktijk en kreeg een echo waarop een bouncende en uitrekkende spruit te zien was en ook nog even het hartje mogen luisteren. Alles was gelukkig goed. Daarna voelde ik me een sukkel over die paniek maar de verloskundige zei: Als je het niet vertrouwt, bellen! 

  Hopelijk heb je er wat aan en anders ook voor joi het advies… Bellen ;)!

   


  Wila
  Bijdrager
  #10126137 Quote

  Ik heb het ook gehad na de ontlasting en soms ook een paar uur later. Heb sowieso heel week 6 en week 9 bruin verlies gehad, blijkt 50% last van te hebben. Inmiddels 26 weken zwanger.  Probeer je ontlasting iets te verzachten , desnoods met een zakje laxeermiddel via je huisarts. 

  Gefeliciteerd met je zwangerschap!


  MommyJoyce
  Bijdrager
  #10152812 Quote

  Ben nu 9w~3d heb dit ook al week of 3.

  ik neem al Macrogol voor zachtere ontlasting maar altijd wel beetke licht roze of drupjes rood, na poepen. Soms (gister zelfs bij plassen) en gister zelfs tussendoor her en der een drup in de slip

  gister nog een spartelende echo gehad, prachtige zwangerschap zei gyneacoloog. 

  Zolang ik niet menstruatie achtige hoeveelheden verlies, klodders, of het eruit stroomt is het goed. 

  Baarmoeder mond was netjes, niet geïrriteerd en dicht  . Het komt echt uit baarmoeder en komt veel voor. Precies wasrom zullen ze niet achterhalen, alles ziet er goed uit IN de baarmoeder, geen stolsels, bloedingen, loslatingen. Dus moest accepteren dat het erbij hoort 

  toch baal je als je net probeert rustig zonder druk te poepen en toch weer bloed druppels. Bloed sucks ….

   

   

  #10173701 Quote

  Hallo,

  Ik heb al zo veel ellende gehad met miskramen gelukkig was ik nog nooit heel ver zwanger. 

   

  Nu vermoed ik 3 weken te zijn. En wacht ik met testen tot dat ik ongesteld moet worden zondag. Alleen nu ging ik gister naar de toilet en toen had ik bloed leek idd heel erg op een adertje die sprong.  Maar dat wist ik eerst niet. Helder rood bloed druppels nog een beetje na.

   

  Geen stolsels of andere dingen erbij.geen buikkrampen gehad.

  Het lijkt totaal niet op een menstruatie. Het bleod nog wel een beetje bruin na. 

  Omdat ik nog geen test heb gedaan ben ik heel onzeker. Hierover ook omdat ik ik al heel veel problemen in verleden heb gehad met de pil en zwangerschapsverschijnselen. Nu die troep uit me lichaam is en er weer verschijnselen zijn.

  Vind ik het moeilijk wat er gister is gebeurd.

   

  Kan het dus zo zijn dat het adertje nog na bloed. Het is nu oud achtig bloed.

  Nog een vraagje ruikt je urine sterker als je zwanger bent?

  Wie heeft raad??

   

   

   

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct