Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vaginaal Bloedverlies Na Ontlasting Na De Bevalling

 • Auteur
  Berichten

 • PhileineR
  Bijdrager
  #10427739

  Hoi allemaal, 

  Ik ben 7 weken geleden bevalling van een prachtige dochter. Mijn herstel verloopt goed. het bloedverlies is inmiddels alweer een week of 4 gestopt. 

  nu merkte ik gister en vandaag, dat ik laat had van vaginaal bloedverlies nadat ik ontlasting had gehad. Direct daarna voor een paar uur. Helderrood, maar niet enorm veel. 

  Ik ben bekend met dit fenomeen tijdens je zwangerschap. Omdat alles dan beter doorbloed is en er makkelijk een adertje kan springen. Maar hoe zit dit dan na je zwangerschap? 

  ik heb in het verleden een verhoogde pap-uitslag gehad (bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker). Dat is inmiddels weer goed, maar nu maak ik me toch zorgen of er weer wat mis is. Of past dit bloedverlies nog bij de bevalling? 

  #10427752 Quote

  Zou kunnen na je bevalling. Had ik ook. Maar niet pas 7 weken later. Ik heb alleen de eerste week gevloeid en toen ineens 2 weken later weer ook na ontlasting en maakte alweer wandelingen van ruim 3 km. Was na 3 dagen al ant stofzuigen en de bedden aan het wisselen enzo. Misschien ook iets te veel inspanning gehad? Anders ff verloskundige bellen? Of huisarts?


  gebruiker482178
  Bijdrager
  #10427784 Quote

  Misschien gewoon een eerste ongesteldheid?


  JannekeN
  Bijdrager
  #10427798 Quote

  Geen aambei of een hechting die nog niet opgelost is, maar wel geknapt nu?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct