Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vaginale ongemakken

 • Auteur
  Berichten

 • Phi
  Bijdrager
  #10179632

  Hoi lezers, 

  een intiem dingetje… ik ben nu 9 weken geleden bevallen van een dochtertje. Ik heb 6 weken gevloeid daarna, de afscheiding die erna weer kwam was steeds een beetje bruinig, leek alsof er steeds wat bloed bij zat. Menstruatie ook gehad. Nu blijf ik dus nog steeds ergens vloeien, ene keer erger dan de andere keer. Vandaag moest ik bijv weer heel de dag maandverband in, gister was er dan alleen een beetje bloed bij het plassen. Verder heb ik een knip gehad en die voel ik ook nog wel een beetje en mn vagina zelf doet niet echt zeer maar het is een ongemakkelijk gevoel, beetje gek gevoel.. en het ruikt ook niet heel fris beneden (sorry hoor voor het verhaal) weet iemand toevallig wat dit is? 


  BH’tje
  Bijdrager
  #10179663 Quote

  De enige die deze vraag echt kan beantwoorden is de verloskundige/huisarts. Je hebt 6 weken na je bevalling waarschijnlijk een laatste gesprek gehad maar als je twijfelt: gewoon mailen of bellen. Het zou natuurlijk ook zo kunnen zijn dat je cyclus weer aan het opstarten is. Die knip: dat onprettige gevoel had ik ook. Kan nog wel even blijven helaas. Mij raadden ze aan om het te masseren, maar ook dit gewoon even navragen bij een specialist. Better safe than sorry. Succes ermee!


  gebruiker81603
  Bijdrager
  #10180131 Quote

  Vraag het idd na bij de VK of ha. Zeker als het niet fris ruikt. Misschien is er wat aan de hand. En misschien hoort het er bij, maar dan weet je het iig. Succes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct