Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vaginisme en iui behandeling

 • Auteur
  Berichten

 • Loesjee
  Bijdrager
  #10336929

  Hallo allemaal,

  mijn partner en ik proberen al ongeveer twee jaar zwanger te worden, helaas gaat dit niet makkelijk. Ik heb vaginisme en we kunnen het dus niet op een natuurlijke manier doen:

  heeft iemand van jullie vaginisme en hebben jullie een iui behandeling gehad of kennen jullie iemand die dat heeft gehad? Ik vraag me af of dat mogelijk is enof het geheel pijnloos is?

   

  ook vroeg ik me af of de gynaecoloog dmv. Bloedprikken kan zien of je een eiersprong hebt.

   

  HELP!


  Rozenmeisje
  Bijdrager
  #10336980 Quote

  Over iui en vaginisme weet ik niks maar een vriendin vroeger had ook vaginisme. Dit was bij haar volgende partner een stuk minder aanwezig en ze hebben op de normale manier een kindje kunnen krijgen. Waarmee ik wil zeggen dat er wel iets aan te doen kan zijn! Er schijnt bijvoorbeeld door middel van therapie ook minder te kunnen worden. Weet niet of je er iets aan hebt want het is niet helemaal antwoord op je vraag maar wie weet! 


  Mommytobeeeeee
  Bijdrager
  #10343645 Quote

  Er is hier nog een topic geweest waar iemand zwanger is geworden door middel van spuitje. Ook lesbische koppels raken zo zwanger.  Gebruiken jullie dat al? 

  Een spuitje van 1 ml bij apotheek halen is heel dun. En met ovulatietesten van bijv. Sensitest je eisprong opzoeken. 

  Als je dan een donkerder lijntje krijgt moet je om de dag insemineren. Zo zijn meerdere mensen zwanger geworden. Heel veel succes. 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct