Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vakantie

 • Auteur
  Berichten

 • MamavanBibi
  Bijdrager
  #10338018

  hoi dames,

  Misschien een rare vraag. Maar hebben jullie toevallig ervaring met het vervoeren van diepgevroren eten?

  Wij gaan dit jaar 10 weken naar de camping waarvan 3 aan een gesloten. Omdat wij zelf wel eens wat eten wat ik niet geschikt vind voor mijn dochter wil ik verse maaltijden meenemen en op de camping invriezen. Echter heb ik dat al bevroren in de vriezer liggen en het is 2,5 uur rijden. Blijft zoiets goed in een diepvriestas en wat koelelementen. 

  Ik wil uiteraard geen zieke dochter.

  Ik kan het ook niet op dag van vertrek vers maken omdat ik gewoon moet werken. En om alles op de camping te maken en in te vriezen zie ik niet zo zitten qua werk of het gebrek aan een oven. 

  Mocht iemand een ander idee hebben, heel graag. 

  P.s. die handige potjes van olvarit die lust ze niet meer haha.

   

  Liefs,


  Happybee
  Bijdrager
  #10338053 Quote

  Hi! Ook wij gaan volgende week op vakantie en moeten ongeveer 2,5 uur reizen. Ik neem het mee in een koeltasje met koelelementen uit de vriezer en vries het dan weer in. Ik geloof dat dat echt wel goed gaat.  Volgens mij ontdooit het dan niet eens echt. 


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10338073 Quote

  Als je het in een koeltas met zoveel mogelijk koelblokken doet, dan blijft dat gewoon bevroren. Voor de zekerheid kun je het hapje als je het maakt even extra goed verhitten, maar dat is eigenlijk niet nodig als het nog bevroren is als je het daar in de vriezer doet. 


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10338132 Quote

  Je zou nog kunnen overwegen een koelbox aan te schaffen die koelt terwijl je rijdt (kun je aansluiten op de auto). Ik geloof dat die niet op vriesstand kunnen, maar is misschien nog iets effectiever dan een koeltasje oid. En sowieso best handig om te hebben evt? 

  En even meedenkend.. ik zou misschien geen kip of vis vooruit maken qua ernst met bacteriën, maar eerder met gehakt, hamblokjes of een hapje zonder vlees. En evt de hapjes met kip of vis de avond van tevoren maken en dus wel pas op de camping invriezen. Naja geen idee of je er wat aan hebt, fijne vakantie in elk geval!


  Rcl
  Bijdrager
  #10338292 Quote

  Kan makkelijk wij moesten 3 uur vliegen excl boarden een de rest 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct