Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vakantie met ons kleintje

 • Auteur
  Berichten
 • #5718292

  Aangezien ons kleintje op het moment best schreeuwerig en druk kan zijn vinden wij het moeilijk om op vakantie te gaan. Want je bent dan toch een aantal uren op een dag onderweg.

  We twijfelen erg of we gaan vliegen naar een resort met kids paleis en zo of naar een camping in Italië om ook nog een paar dagen naar mijn oom te kunnen gaan. Alleen Italië zitten we wel 12 tot 16 uur in de auto. Ook al hebben we het plan om dan in de nacht te vertrekken en dan ons kleintje zo veel mogelijk laten slapen maar toch maken we ons zorgen hier om.

  Hoe staan jullie daar in en hoe hebben andere ouders het aangepakt


  cindy91
  Bijdrager
  #5720363 Quote

  Hoi Hoi mijn eerste reactie vakantie kan toch ook dichter bij huis.
  Moet het perse een resort zijn of een lange rit naar italië?
  En er is een kans dat ze in de nacht alsnog wakker worden.

  Kijk eens wat dichterbij huis 😀 zo zijn wij naar disneyland paris geweest.
  Dat is ongeveer 4 uurtjes rijden en goed te doen met een uk.
  Hij had het helemaal naar zijn zin en wij ook.
  Er zijn op dit moment ook mooie aanbiedingen voor een paar dagen,zeker de moeite waard om even te kijken.

  Doe waarbij jij je lekker voelt en wat je kind ook aankan ( en jullie ook natuurlijk).
  Succes!


  Mabesi
  Bijdrager
  #5731545 Quote

  Vakantie in eigen land is ook nog een optie… Kinderen zijn met weinig tevreden. Het buitenland doe je meer voor jezelf dan voor je kids! Dus het is maar net hoe je je vakantie in wil vullen! Denk dat je met die vraag moet beginnen…


  Ariel1990
  Bijdrager
  #5731597 Quote

  Wat heb je zelf nodig voor het vakantiegevoel en moet je daarvoor echt zover? Vliegen zou ik niet doen met een drukke lawaaierige dreumes. Voor hem/haar niet fijn want weinig vrijheid en voor jezelf ook niet prettig, tenzij t een uurtje of twee is. Auto is alweer anders omdat je zelf makkelijker ‘rust’ kunt inbouwen. Maar als het niet nodig is kun je het beter dichter bij huis zoeken.


  Martha M
  Bijdrager
  #5731681 Quote

  Wij zijn vorige zomer naar Italië gereden met ons zoontje en dit is heel goed gegaan! Waar we voorheen in één keer door reden en enkel stopten om te tanken, hebben we zijn we nu vaker gestopt om even uit te auto te gaan, voeding, luier etc. Met booking.com kun je heel gemakkelijk ter plekke nog een hotel boeken voor een eventuele overnachting, met dat in gedachten zijn wij in de ochtend om 7 uur vertrokken.  De kleine heeft lekker op de achterbank zitten babbelen en ook veel geslapen. Dit jaar doen we het gewoon weer hetzelfde!

   


  Siep1986
  Bijdrager
  #5731742 Quote

  Hebben het gedaan toen hij negen maanden was. Zouden een keer overnachten maar rond 5 uur was hij wel klaar met de rit en daarom hebben we uiteindelijk 2x overnacht. We kozen lekker luxe kamers dat je al gelijk lekker het vakantiegevoel had en we genoten vanaf de eerste dag net als de kleine die alles prachtig vond. Dit jaar gaan we 14 uur rijden en gaan weer met het idee om 2x 7 uur te pakken maar zoonlief is nu 3 en lekker aan het puberen en de jongste is 6 mnd dus wie weet wordt het toch een nacht extra maar daar stellen we ons gewoon pp in dat het anders kan lopen dan gedacht. Of het loopt zo makkelijk dat we snachts door kunnen Kachelen. Maw sta ervoor open dat de autoreis niet van a tot z gepland zal verlopen en je kan heerlijk op vakantie

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  Biebsie
  Bijdrager
  #10027441 Quote

  Wij zijn deze zomer met onze zesjarige zoon en 4mnd oude dochter naar Italië en vervolgens naar Kroatië gereden. Dit ook altijd met onze zoon zo gedaan. Dochter was wel wat onrustiger dan onze zoon toen, maar nog steeds goed te doen. 

  Voor ons geen luxe op bestemming. Gewoon in de tent in een campingbedje. We hebben een top vakantie gehad. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct