Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vakantie tips baby

 • Auteur
  Berichten

 • Noorasiem
  Bijdrager
  #10160652

  Hoi hoi

   

  Ik zoek tips om met onze baby op vakantie te gaan. Zij zal rond se 8 a 9 maanden zijn tegen die tijd. Dat is met de bouwvak. We willen graag mooi weer rond 25 a 30 graden. Niet te ver weg en mijn man wilt niet vliegen.  

  Oja camping is een voorkeur of appartementje. Zodat als zij op bed ligt wij wel lekker buiten kunnen zitten. En t zou leuk zijn als er een stadje is op loop afstand.  Haha wat een eisen! 

  Iemand goede tips. Oja


  Sanne1979
  Bijdrager
  #10160692 Quote

  Toen onze zoon 7 weken was zijn wij naar Mallorca geweest. Dat ging prima. Met 9 maanden naar Kaapverdië maar daar geb je geen leuke dorpjes om naartoe te gaan. En met een jaar naar Italië gevlogen en daar een auto gehuurd met Airbnb.3 verschillende vakanties, maar allemaal goed gegaan.

  Wij namen wel de kinderwagen mee. Daarvoor hebben we een speciale koffer gekocht. Met 9 maanden is het voordeel dat ze daar nog in slapen. Zo gaven wij hem de fles, slaapzak aan, Dookie naar beneden en wij konden ‘s avonds op ons gemak eten.


  StephW
  Bijdrager
  #10160731 Quote

  Wij gaan naar frankrijk met ons meisje van dan 9 maanden. Een week in ecuras in een huisje aan een meer en waarschijnlijk een weekje aan de kust in normandie, vlakbij strand. Frankrijk is goed aan te rijden en meestal warm in aug!

  #10160756 Quote

  Topicstarter geeft aan niet te kunnen vliegen, dus Kaapverdië wordt hem niet 😉

  Wij gaan kamperen in de Pyreneeën met onze dan 10 maanden oude dochter. Misschien daarna nog naar een wat zonniger streek in Frankrijk. 


  OVNgebruiker
  Bijdrager
  #10160771 Quote

  Wij willen naar Saint Malo in Frankrijk. Er zijn mooie en betaalbare appartementen te vinden en een super mooie omgeving! Vooral het dorpje rotheneuf is met mooie stranden. Mont Saint Michel is vanaf daar ook goed te bereiken, erg mooi! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct