Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vals positieve test

 • Auteur
  Berichten
 • #10483216

  Hey meiden,

  Gisteren heb ik een gewone test gedaan. Kwam een extreem licht streepje in het scherm. Vanochtend met ochtend urine een early test van Etos gedaan en hartstikke negatief. Ik heb een week geleden geovuleerd. Ben ik te vroeg? Of was het extreem lichte streepje een indroogstreepje? Ik ben nogal in de war. 2 maanden geleden heb ik een miskraam gehad maar erna wel negatief getest en de baarmoeder is schoon volgende de gynaecoloog. Ik heb last van mijn onderbuik en onderrug. Overigens had ik de vorige keer 7 dagen na de ovulatie al een positieve test. 


  Klijn
  Bijdrager
  #10483229 Quote

  7 dagen na ovulatie is echt behoorlijk vroeg hoor! De innesteling vindt gemiddeld plaats op dag 9. Best kans dus dat je er gewoon te vroeg bij bent. Helaas nog even afwachten en volgende week nog eens een testje wagen!


  Zaramaart
  Bijdrager
  #10483248 Quote

  Ik zou proberen geduld te hebben. Soms duurt het gewoon wat langer. Mijn test werd pas met 6 dagen over tijd voor het eerst positief. Ben nu 11+1.
  Het komt vast goed! Wens je veel succes!


  Lewis
  Bijdrager
  #10483267 Quote

  Poeh 7 dagen na de eisprong is heel erg vroeg hoor. Ik had pas bij 12 dagen een heel licht streepje. Ik zou nog even geduldig zijn.


  Lewis
  Bijdrager
  #10483268 Quote

  Oh en een indroogstreepje kan altijd. Als je zwanger blijkt te zijn wordt ie vanzelf donkerder de komende dagen. Maar zo vroeg denk ik inderdaad aan een indroogstreep. Alles kan nog he? Zelfs al is het nu negatief, wil niet zeggen dat je niet zwanger bent, zo vroeg.

  #10483335 Quote

  Dankjewel allemaal voor jullie berichten. Ik heb ook even de vorige keer nagerekend. Ben echt te vroeg nog. Ik probeer het over een weekje weer. 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct