Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Van De Trap Gevallen

 • Auteur
  Berichten

 • MamavaneenBeebie
  Bijdrager
  #10139579

  Ik ben 32 weken zwanger en vanmiddag van de trap gevallen. Had de wasmand in mijn armen en stuiterde op billen en rug naar beneden met de wasmand tussen ribben/buik. Au. 

  Ben op de bank gaan liggen en mn man gebeld. Heb dit bij de eerste zwangerschap ook meegemaakt, toen moest ik opletten of ik de baby nog goed voelde en geen bloedverlies had. Dus dit hebben we nu ook maar aangehouden, gelukkig beweegt de baby goed. Mn rug doet wel zeer en de schrik zit er goed in!.. Verder weet ik even niet zo goed wat ik nou moet doen.. Aan de ene kant denk ik; even bellen met de gyn, maar aan de andere kant hou ik me maar aan het advies van de vorige keer en pak ik mn rust maar wat… Ben dan ook wel weer zo nuchter dat ik denk dat t wel meevalt… 🤔

  Wie heeft dit ook meegemaakt rond deze termijn, en wat heb je gedaan? 

  #10139581 Quote

  Ik heb het niet mee gemaakt maar had toevallig me afspraak vandaag en toen hadden we het er over vallen omdat echt ddn kluns kan zijn. Mijn gyn zei dat als ik  val ik echt moet bellen en dat ze dan altijd willen dat je langs komt. Ze zei dat het ook fijner is voor hun. 

  Ik zou toch bellen als ik jou was beter 10 keer tevaak dan 1 keer te weinig. 

  Dus bel alsjeblieft miss kunnen ze even toch spoed echo maken of je aan ctg zetten. Dan heb je er zelf ook een fijner gevoel bij. Als je er nu mee zit en het je toch niet lekker zit zou ik echt bellen want zulke dingen willen ze altijd weten. 

   


  Floraa
  Bijdrager
  #10139583 Quote

  Aan de ene kant begrijp ik je nuchterheid. Aan de andere kant is het in dit scenario wel aan te raden om toch gelijk de gyn te bellen. Al is het alleen al om wat ongerustheid weg te halen. 


  Naatjuhh
  Bijdrager
  #10139601 Quote

  gewoon even bellen, je wilt toch zekerheid dat het goed zit?

   

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen