Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Van Twee Namen 1 Naam Maken

 • Auteur
  Berichten

 • Mama van poppie
  Bijdrager
  #10324414

  Hi, ik zit normaal gesproken nooit op een forum. Maar dacht ik probeer het eens. I need help!! We komen er voor de derde naam van ons mannetje namelijk ECHT niet uit. Misschien kunnen jullie ons helpen. Wij willen van de namen Hans en Patricia 1 naam maken. Hopelijk komen jullie met wat opties. We houden niet van Hollandse namen en het moet kort en stoer zijn. we hebben nu zelf IAN bedacht. Maar mijn vriend vindt daar te weinig van de naam Hans in zitten. 


  Famkeh
  Bijdrager
  #10324424 Quote

  Phil

  #10324429 Quote

  Stephan

  #10324430 Quote

  Sorry maar ik denk echt dat het onmogelijk is.. Waar komt Ian dan vandaan? In mijn ogen lijkt dat niet op Hans en ook totaal niet op Patricia… het is wel heeel vergezocht.

  Ik zou echt niet weten wat wél een leuke naam zou zijn, ik zie echt niet in hoe je van deze namen iets leuks kan maken wat ook nog op beide namen lijkt…

  Waarom bewaar je niet één van de namen voor een eventueel volgend kindje, of gebruik je de naam als 2e naam? Mijn dochters zijn beide vernoemd naar een oma, maar in hun roepnaam zie je daar niks van terug. De namen van hun oma (Elisabeth en Catherina) zijn hun 2e namen.


  Mama van poppie
  Bijdrager
  #10324433 Quote

  We hebben onze dochter als tweede naam, de naam Joshia gegeven. Mijn ouders heten Hans en jolanda en mijn vriend zijn ouders Hans en Patricia. 

  Voor nu hebben we voor de tweede naam van ons jongetje josh (Hans en jolanda). Het is dus niet zo dat de naam erop moet lijken, maar we gebruiken wat letters uit de namen om zo weer tot een nieuwe naam te komen. Maar idd bij Hans en Patricia lijkt het onmogelijk. Daarom dacht ik…misschien komt iemand hier opeens met iets geniaals 😊


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10324437 Quote

  Chris(tian)

  Horace 

  Moeilijk hoor haha!

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen
  #10324438 Quote

  Prins (Prince)


  Mammah
  Bijdrager
  #10324455 Quote

  Tristan

  Phin (spreek je uit als Fin?)

  Phanton

  Haris 


  Famkeh
  Bijdrager
  #10324519 Quote

  Wellicht nog Pascha, is officieel een unisexnaam, maar ken maar 1 man die zo heet en veel dames :s lastig lastig

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct