Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vanaf 10 dpo bruinverlies

 • Auteur
  Berichten

 • Eilahtan
  Bijdrager
  #5734621

  Goedemiddag!

  Mijn vriend en ik hopen zwanger te worden en doen daar ons best voor.

  Woensdag 10 mei heb ik een positieve ovulatietest gehad, zowel digitaal als met een dipstick. En daarvoor mijn ovulatie op de vrijdag in de kalender gezet en mijn NOD op as vrijdag.

  Gemiddeld is mijn cyclus 31 dagen lang, in dit geval zou vrijdag mijn 32ste dag zijn, dus dat zou dan wel aardig overeen komen.

   

  Maar nu! Afgelopen zondag avond, 9 dpo, had ik wat krampen en steekjes onderin mijn buik, verder niet echt wat, maar de volgende middag wat oud (bruin) bloedverlies rond de middag, zo minimaal dat je het bijna zou kunnen missen, daarna was dit verdwenen.

  Maar maandagavond kreeg ik opnieuw last van krampen, en vanaf dinsdag morgen een uur of 9 geleidelijk over de dag verloor ik af en toe weer wat oud (bruin) bloed, alleen met afvegen. Vandaag heb ik wederom alleen soms met afvegen iets bruine afscheiding, maar donkerder bruin nog, en weer heeeel minimaal…

   

  Heeft iemand hier misschien ervaring mee wat dit kan inhouden? Een innesteling zou normaal binnen een week na ovulatie zijn toch? Een menstruatie vanaf 9-10 dagen na ovulatie lijkt me ook wat vroeg, en het wil dus ook niet echt op gang komen…

   

  Is er misschien iets anders gaande?


  Mandiee
  Bijdrager
  #5734636 Quote

  Het kan best nog bloed van je innesteling zijn…

  ik heb altijd 2-3 dagen voor m’n menstruatie bruin bij afvegen .. bij mij is het een teken dat m’n menstruatie eraan komt.

   

  hoop voor jou wat anders!


  Eilahtan
  Bijdrager
  #5734647 Quote

  Helaas net toch de hel losgebarsten… 🙁

  Toch wat vroeger als gewoonlijk, helaas pindakaas!

  Volgende maand weer een kans! 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct