Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vanaf wanneer in een buggy?

 • Auteur
  Berichten

 • Neusje
  Bijdrager
  #10262180

  Vanaf welke leeftijd gingen jullie kindjes in de buggy? Evt nog in een soort ligstand.

  Wil gewoon wat ervaringen van anderen horen. 


  Niempje
  Bijdrager
  #10262186 Quote

  Hoi,

  Wij hebben geen buggy. Hebben de Joolz Day3 en daar zit ze hartstikke mooi in. Genoeg ruimte in de kofferbak voor de wagen dus dat is het probleem ook niet gelukkig.

  Heb het wel overwogen en dan pas eigenlijk vanaf een jaar zouden we het doen.

  #10262255 Quote

  Wij gebruiken ‘m vanaf het moment dat onze zoon zelf kan gaan zitten voor kleine stukjes. De wandelwagen zit en loopt comfortabeler, maar is lastiger meenemen. 


  CvB
  Bijdrager
  #10262266 Quote

  Hier een Gekocht toen we op vakantie gingen met het vliegtuig, dochter was toen 18 maanden. Dat ding beviel zó goed dat we gelijk de grote kinderwagen opgeruimd hebben en voortaan alles met de buggy deden. Wat een uitvinding. Binnen 3 seconden uitgeklapt, dochter zit er goed in en ideaal voor achterin de auto!! Achteraf had ik m al eerder willen hebben.

  Nu heb ik een tweede dochter (3 maanden oud) Voor haar gebruiken we natuurlijk wel de kinderwagen weer, maar ik weet zeker dat als zij ongeveer 1 jaar is, de kinderwagen naar zolder gaat en de buggy daarvoor in de plaats komt.

  Wij hebben een kleintje voor €10 die mee kan op de fiets. Stom ding, maar wel ideaal. En een goeie nieuwe voor ritjes naar de supermarkt enzo.

   


  Littlewishes
  Bijdrager
  #10262284 Quote

  11 maanden. En zo blij mee. Veel makkelijker en neemt veel minder ruimte in beslag. Met 1 klik issie ‘opgebouwd’ 


  lepeltjelepeltje
  Bijdrager
  #10262286 Quote

  Bedoel je echt een buggy of ook de wandelwagending van de kinderwagen? Want daar ben ik wel benieuwd naar. Mn zoontje kan nog niet helemaal zelf blijven zitten, maar is wel al bijna uit de bak gegroeid! 

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Neusje
  Bijdrager
  #10262320 Quote

  Bedoel je echt een buggy of ook de wandelwagending van de kinderwagen? Want daar ben ik wel benieuwd naar. Mn zoontje kan nog niet helemaal zelf blijven zitten, maar is wel al bijna uit de bak gegroeid!

  Ja dit bedoel ik ook een beetje… wij hebben een wagen waarbij je de bak kunt ombouwen naar buggy stand.  Onze dochter past op zich nog wel in de bak maar is heel nieuwsgierig en zit ook bij mij op schoot heel vaak goed rechtop. Maar zelfstandig gaat dit nog niet. Ze is pas 4.5 maand nu. 


  Eefje-
  Bijdrager
  #10262342 Quote

  Onze oudste hadden we al met 6 maanden in een buggy. We gingen een stedentrip doen naar Barcelona en dit was zoveel makkelijker. Ik heb het hier over een echte buggy, in ons geval van het merk Koelstra. Drie dagen mee door Barcelona gecrossed en onze dame heeft er heerlijk in geslapen (ligstand) en gezeten. Volgens mij daarna ook nooit meer in de wandelwagen, maar dat was destijds ook een overgenomen bakbeest. Niet zo’n multihippe die je in meerdere variaties kunt ombouwen.


  Evimetbaby
  Bijdrager
  #10262363 Quote

  Wij hadden de wagenbak met 5 maanden omgebouwd naar het zitje.

  Eerste tijd wel altijd nog liggend vervoerd maar het kon echt niet meer in de bak! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct