Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vanaf wanneer misselijk?

 • Auteur
  Berichten

 • DaniAld
  Bijdrager
  #10396006

  Hallo allemaal!

  ik heb 6 dagen geleden mijn eisprong gehad (7 dagen geleden een knal uitslag bij de ovulatietest). Sinds vanmiddag heb ik krampen onder in mij buik en daarbij ben ik nu ook super misselijk. Zo misselijks zelfs dat ik heb moeten overgeven. Nu vraag ik me af of dit een reactie van mijn lichaam op de innesteling is of dat ik gewoon een buikgriepje heb. Iemand van jullie hier ervaring mee? 


  Daani
  Bijdrager
  #10396028 Quote

  Het lijkt me sterk omdat je lichaam natuurlijk eerst hcg aan moet maken wat ervoor zorgt dat je het gevoel van misselijkheid krijgt “meestal” is dit vanaf 6 weken te merken.   
  Maarrr je weet het natuurlijk nooit en ieder persoon is anders, al is het lichaam wel in staat om je zo erg voor de gek te houden dat je alvast allerlei zwangerschaps symtomen kunt krijgen, nog een weekje wachten op je NOD spannend en succes!!  


  JessieJM
  Bijdrager
  #10396038 Quote

  Ik had afgelopen maand hetzelfde. Ruim een week misselijk tot aan mijn NOD, maar helaas twee negatieve testen. Al laat ik het nog dubbel checken dmv een bloedonderzoek omdat ik nu maar 1,5 dag echt ongesteld was en dat normaal wel langer duurt. 


  StephW
  Bijdrager
  #10396044 Quote

  Ik merkte zelf pas iets van de zwangerschap met een week of 6/7, maar ik ben ook nooit heel misselijk geweest.. iedereen is anders, al lijkt het me erg vroeg. Maar je weet nooit, een test (nog even geduld) zal het je laten zien..


  Lewis
  Bijdrager
  #10396063 Quote

  Ik ben tot 15 weken supermisselijk geweest, hele dagen door. Kon bijna niks eten en kreeg er pillen voor. Toch begon dit pas bij 6 weken hoor. 

  Ik heb er 3,5 jaar en een medisch traject over gedaan om zwanger te raken, dus ik weet hoe sterk de wens kan voelen en hoe graag je al wat symptomen wilt hebben. Maar geloof me, als je zwanger bent kun je daar nog genoeg van genieten. En soms kun je in die sterke wens ook vanalles gaan voelen dat er anders niet zou zijn. Het menselijk lichaam is nogal mysterieus daarin. Je kunt jezelf echt ziek denken.


  LexHi
  Bijdrager
  #10396067 Quote

  Hai,
  Ik ben 2x zwanger geweest en beide keren ben ik een week voor mijn verwachte menstruatie misselijk geweest. Na de (zwangerschaps) test niet meer🤷‍♀️

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct