Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Veel Hoesten

 • Auteur
  Berichten
 • #10413483

  Hebben jullie nog tips voor een kindje van ruim 2,5 jaar die veel hoest? Hij heeft dat enkele weken geleden ook gehad en dat was toen na 2 weken over, maar nu heeft hij het weer. Tijdens het spelen heeft hij nergens last van, maar zodra hij gaat slapen begint het. We hebben al hoestdrank geprobeerd, maar dat wil hij echt niet innemen. Een slokje drinken geven ook niet. Luchten doen we al. Vindt het zo zielig voor hem, maar weet niet wat we nog meer kunnen doen. Dokter zegt trouwens dat dit erbij hoort en het vanzelf weer overgaat, maar wil hem helpen oo welke manier dan ook. 


  Famkeh
  Bijdrager
  #10413501 Quote

  Voor het slapen gaan 1 of 2 theelepeltjes honing?

  #10413538 Quote

  Matras bij het hoofdeind wat hoger? Douchen voor het slapen gaan zodat er al wat slijm los gestoomd wordt?


  Azzz
  Bijdrager
  #10413580 Quote

  Hoestdrank misschien ons dochter was tijdje ook erg ziek voor al veel hoesten en vast zittende slijm om dat ze klein is kan ze het zelf niet uit hoesten dus hebben wij Natterman voor kinderen staat er op misschien helpt dat

  #10413593 Quote

  Even stoppen met melk laten drinken. Onze kleine jongen bleef ook hoesten tijdens het slapen, wij gaven nog melk voor het slapen. Ipv melk een klein flesje lauwe thee gaan geven en het was direct over.

  Melk is slijmproducerend, ik had het vroeger zelf ook, daarom wist is wat ik bij mijn zoontje moest doen. Hopen dat dit ook de tip voor jullie is!

  #10413755 Quote

  Super bedankt voor alle tips. Ik ga ermee aan de slag en hopelijk wordt het snel beter

  Lees ook: Peuterpuberteit, over eigenwijs zijn en nee zeggen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct