Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Veel Slijm En Kriebel In Keel En Brok Gevoel

 • Auteur
  Berichten

 • Mylife
  Bijdrager
  #10206703

  Hoi hoi dames.

  Ik maak me wat zorgen.. misschien nergens voor nodig hoor. Maar ik heb al tijden een raar gevoel in mn keel wat nu erger wordt. Alsof er veel slijm vast zit achterin dus ik slik veel.. maar ook snachts heb ik er last van. Ook dat er dan een kriebel komt waar ik van moet kokhalzen als ik hoest. Ik had dit al een beetje voor ik zwanger was, maar ik was wel regelmatig verkouden. Alleen nu heb ik het steeds de hele dag door.  Meer zwangere vrouwen die zich hierin herkennen? 


  Kay
  Bijdrager
  #10206718 Quote

  Misschien last van hooikoorts?


  Mylife
  Bijdrager
  #10206719 Quote

  Misschien last van hooikoorts?

  Dat heb ik niet. Wel huisstofmijtallergie maar dat heb ik al jaren

  #10206743 Quote

  Dat heb ik niet. Wel huisstofmijtallergie maar dat heb ik al jaren

  Hooikoorts kun je ook ineens krijgen heeft mn vriend ook 


  TS
  Bijdrager
  #10206774 Quote

  Dit heb ik ook, maar niet door zwangerschap. Ik heb dit elk jaar een paar maanden. Kan astmatisch/bronchitis zijn. Even de hs naar je longen laten luisteren. Kan ook hooikoorts zijn, bij mij helpt alleen prednison. Maar goed ben er ook altijd erg benauwd bij en super veel pijn in de longen.

   

  Afgelopen 2 wkn weer gehad. Denk dat door het weer kwam


  Zohra
  Bijdrager
  #10206777 Quote

  Ik heb precies wat jij beschrijft, ik probeer t uit te roggelen sorry voor t onsmakkelijkke,  als ik dit dan doen komt al mijn eten naar boven. Ben naar de arts gegaan  als gedaan wat hij zei maar niks helpt. Ik heb er nu beetje mee leren leven. Er waren en nog steeds dagen, nachten dat ik t Spaans benauwd heb.  

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Zohra
  Bijdrager
  #10206778 Quote

  Ik heb precies wat jij beschrijft, ik probeer t uit te roggelen sorry voor t onsmakkelijkke,  als ik dit dan doen komt al mijn eten naar boven. Ben naar de arts gegaan  als gedaan wat hij zei maar niks helpt. Ik heb er nu beetje mee leren leven. Er waren en nog steeds dagen, nachten dat ik t Spaans benauwd heb.  😫


  Tesca
  Bijdrager
  #10207094 Quote

  Ik heb altijd al best veel last van slijm in m’n keel, vooral in de winter. Maar nu tijdens de zwangerschap is dat echt erger en soms zo erg dat ik er misselijk van word. Geen idee hoe het kan, maar wel herkenbaar helaas! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct