Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Veel Uitvloei

 • Auteur
  Berichten
 • #10206636

  Beste lezers,

  Ik ben nu 13wk zwanger van ons regenboogje en heb erg veel last van uitvloei. Geen bloed, maar wel vaak vochtige onderbroek. Wie heeft dit nog meer? Vind het een beetje eng omdat ik dit ook had bij mijn zoontje die helaas stil is geboren. Het heeft geen gekke geur, maar soms voel ik het lopen. Vaak ook wat gele afscheiding. S ochtends lijkt het wel of ik opgewonden ben geweest zoveel plak :S Geen jeuk of branderig gevoel. Zijn er hier zwangeren die dit herkennen? 

  Groetjes Amee 


  W83
  Bijdrager
  #10206651 Quote

  Ik heb bij beide zwangerschappen dagelijks maandverband nodig, omdat het constant er uit liep. S avonds zonder maandverband zodat het kon luchten. Bij mij was het wel echt wit. 


  Amberle
  Bijdrager
  #10206695 Quote

  idem hier! IS normaal, maar als je onzeker bent bel dan toch even naar de vk. Ze zal je wel begrijpen gezien je situatie.

  Beter een keer te veel als te weinig bellen, want je stresseren hierover is zker niet goed


  SaniVdG
  Bijdrager
  #10206725 Quote

  Heb ik ook al heel de zwangerschap, nu 32 weken. Soms kom het er als melk uit (dus en wit) ik kan ook echt niet zonder inlegkruisjes. En soms heb ik die verwisseld en wil ik weggaan, kan ik t opnieuw doen omdat er dan opeens een stortvloed komt.

  Ik had het ook aangegeven bij de VK. Dus bij twijfel altijd even aangeven 😉

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct