Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Veranderde Ongesteldheid

 • Auteur
  Berichten

 • Monad
  Bijdrager
  #10151435

  Hallo dames,

  Ik zit een beetje met twijfels of dat mijn lichaam een spelletje met me speelt. 

  Ik en mijn vriend zijn inmiddels bijna 2 jaar aan het proberen. En in die 2 jaar houd ik stipt mijn cyclus in de gaten en hou het allemaal bij. 

  Nu had ik de afgelopen maand rond mijn ovulatie een heel klein beetje buikpijn een paar steken in mijn baarmoeder als je er niet mee bezig bent zou het amper opvallen. 

  Nu was ik 1 dag overtijd maar dat gebeurt wel vaker. Alleen het vreemde is ik ben normaal gesproken 3 a 4 dagen vollop ongesteld, met vrij veel bloedverlies en daarna nog 2 dagen na bloeden met oud/bruin bloed zeg maar(sorry niet erg smakelijk). Maar afgelopen vrijdag avond voor het slapen een heel klein beetje bloed bij het afvegen dus ob gebruikt alleen volgende morgen praktisch schoon. Zaterdag overdag weinig tot geen bloedverlies, hoefde geen ob o.i.d. gebruiken en zaterdagavond en zondag ochtend heel klein beetje bloedverlies gehad. En toen was het afgelopen, nu net een test gedaan om half 1 en negatief. Maar blijf het erg vreemd vinden. 

  Hebben meer van jullie gehad dat je menstruatie ineens van de 1 op andere maand zo verschilt? Van 5 a 6 dagen ongesteld naar amper anderhalf dag? 

  Alvast dank je wel. 


  GebruikerMik
  Bijdrager
  #10151440 Quote

  Hoi gebruiker10102016,

  Ik heb misschien wel hetzelfde nu alleen ben ik er ook nog niet over uit. Ik had zaterdagavond met afvegen een beetje rozig bloed. Heel klein beetje maar dus dacht het gaat beginnen. Die nacht niets gekomen en gisteren overdag klein beetje bruinig. Dit is meestal waar mijn ongesteldheid mee begint dus dacht nu zet het vast door maar afgelopen nacht weer niets en tot op heden klein beetje bruin. Ik zit ook in dubio dat ik denk is dit nu ineens mijn ongesteldheid of ben ik toch zwanger of wat… erg lastig allemaal.

  Als het niet veranderd ga ik van de week nog maar eens een testje doen.

  Hopelijk krijg jij ook snel meer duidelijkheid.

  #10151443 Quote

  Ik testte pas positief een paar dagen na NOD. Misschien later nog een keer testen? Wel vreemd als het ineens zo anders is. Als ik jou was zou ik morgen of overmorgen nog een keer testen met ochtendurine. En dan gewoon Kruidvat testen, die zijn prima!

  Ik duim voor je! 


  Monad
  Bijdrager
  #10151448 Quote

  Dank jullie wel, ik hoop dat jij ook snel zekerheid hebt kimmiea.

  Gebruiker 10066454, dank je. Ik denk dat ik het morgenvroeg met ochtendurine ga proberen aangezien mijn nod donderdag al was zou het dan toch betrouwbaar moeten zijn. 

  Ja ik heb de midstream testen van de kruidvat. Laten we hopen dat het geen valse hoop is. Dank je wel.


  GebruikerMik
  Bijdrager
  #10151452 Quote

  Ja ik ga het morgen ook nog eens proberen denk ik. Ik heb de early testen van de action. Zou ook wel duidelijkheid moeten geven dan. 

  Ben benieuwd. Hou ons op de hoogte!


  Monad
  Bijdrager
  #10151464 Quote

  Ja jij ook kimmiea 😁

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct