Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Verandering Gedrag

 • Auteur
  Berichten

 • Tasja
  Bijdrager
  #10266309

  Mijn zoontje is vandaag 2 maanden oud. Sinds 2/3 dagen wilt hij niet meer in zijn bedje slapen en is heel onrustig. Veel huilen. Ik ben dit niet van hem gewend en het doet me pijn hem zo te zien.    Op de arm valt hij in slaap maar zodra hij word neergelegd (waar dan ook) begint hij te huilen en gillenalsof hij pijn heeft. Meer drinken, veel behoefte om bij ons te zijn.  Dit lijkt begonnen te zijn nadat we bij de osteopaat zijn geweest.  Kan het daar mee te maken hebben of zit hij in een sprongetje of iets?   Ik vind het zo sneu voor hem, zeker omdat hij er eerst niet zoveel moeite mee had. 

  #10266353 Quote

  Check is bij regeldagen op verschillende websites… of een sprongetje.

  Wij hebben het ook gehad namelijk:) ze is nu bijna 3 maanden en volop in sprongetjes en regeldagen lijkt het. 


  Anemoontje
  Bijdrager
  #10266610 Quote

  Herkenbaar! Hier precies hetzelfde gehad bij 8 weken. Lang leven het sprongetje! Dramatische dagen en nacht. Duurde 2 dagen hier is nu de rust weer terug en mevrouw slaapt als een zonnetje. 


  Anemoontje
  Bijdrager
  #10266611 Quote

  Ook heel veel gehuil trouwens zeker meer dan 3 uur op een dag


  Klijn
  Bijdrager
  #10266805 Quote

  Je zit precies in de periode van sprong 2! Grote kans dus dat je kleintje daar heftig op reageert… Gewoon aan toegeven, en extra veel knuffelen. Als het inderdaad de sprong is, gaat het na een paar dagen meestal wel weer een stuk beter (in erge gevallen misschien een week of 2). Als je tegen die tijd nog geen verschil merkt, kun je altijd navragen bij de osteopaat of er misschien iets anders aan de hand kan zijn/of het door de behandeling kan zijn gekomen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct