Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Verborgen Reflux Welke Fles

 • Auteur
  Berichten

 • Kleinespruit
  Bijdrager
  #10564212

  Vraagje, we zijn sinds gister overgestapt op kruidvat merk flesvoeding anti reflux. Nu hebben wij de brown fles met de P, 1, en 2 zuigspenen maar de p en 1 komt het niet goed doorheen en de 2 heeft hij te snel leeg. Omdat de voeding dus dikker is wil het er niet goed doorheen.. heeft iemand een tip welke fles we het beste kunnen gebruiken? Ik hoop snel op antwoorden want het voeden gaat nu niet zo fijn😅


  CynthiaB
  Bijdrager
  #10564221 Quote

  De spenen van Difrax passen ook op de dr brown fles. Wij gebruikte deze altijd omdat die van dr brown net ff te snel gingen.


  Pippy
  Bijdrager
  #10564230 Quote

  Ja de difrax speen 1 zit tussen 1 en 2 in van dr browns (vinden wij). Hier worden ook de difrax spenen op de dr browns flessen gebruikt..


  Cvdpluijm
  Bijdrager
  #10564306 Quote

  Ik gebruikte ook difrax spenen 


  MamaVanMJR
  Bijdrager
  #10564332 Quote

  Ik gebruikte ook altijd difrax speen nummer 1 in de Brown fles ook met de AR voeding van KV. We zijn nooit op 2 overgestapt ging hem te snel ook toen die ouder werd.


  Marrrr
  Bijdrager
  #10564498 Quote

  Wij gebruiken bij de dikke voeding Avent classic met anti colic ventiel en dan gewoon speen 1, en na 4 maanden deden we speen 2. Nou moet ik wel zeggen dat wij de JBPM los toevoegden en met 1 schepje op 180+6 ging dat goed met deze speen, zolang we de voeding goed doorroeren, klontjes plat drukken en halverwege de fles nog een keer schudden.

  Lees ook: Voedingsschema baby: het eerste jaar

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct