Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Verdrietige om mensen die niet om jou te heen

 • Auteur
  Berichten

 • Pooltjes
  Bijdrager
  #5736666

  Hallo allemaal,

  ik ben maar pas nieuw hier, ff voorstellen; mijn naam is Joëlla en dove moeder van 2 horende kinderen en getrouwd met horende man.

  Ik wil hier even kwijt;

  ik ben al meer dan 3 jaar en misschien nog steeds hetzelfde, depressief ben geworden. Vanwege eerst normaal gesproken vanwege Mn zoontje was vroeg geboorte en was zo klote zwangerschap achter aan t rug en na bevallen beschouwt de pyscholgie mij als Postnatale depressie (postpartum depressie) vanwege zware en klote zwangerschap dus. Maar helaas gaat nog steeds nooit goed gekomen mij na bevallen en ook omdat mijn beste vriendin en ik zijn als vriendschap verbroken maar met ons vriendschap gaat nu stuk beter geworden dat wij elkaar normaal doen maar ik ben zelf ook vreselijk jaloers op haar dat ze hele goeie leven en gelukkig zijn omdat veel mensen om haar er te heen en ze is ook zwanger van tweede kind. Maar ik durf niet om haar afspraken maken en ik denk dat ze zou nee zeggen omdat ons vriendschap zijn nog niet in orde. En plus was ik en mijn man waren op 30 jaar verjaardag, zaaltje verhuurd en blijkbaar kwam 6 mensen gekomen bij ons feest. Hebben wij meer dan 40 mensen uitgenodigd uitgeven maar helaas dan werd al 10 uur in avond opgesloten. Ben ik nog heel erg depressief omdat niemand in mij er om te heen. 

  Daarom vraag ik jullie of hebben jullie ook meegemaakt als vriendschap verbroken was en mensen niet jou om te heen dan hoe doen jullie dan; gewoon richting aan gezinnetje of geheimpje zwanger te worden terwijl niemand jou om jou te heen?

  Mn man en ik willen zo graag derde maar ik wil wel graag om geheimpje zwanger te worden omdat niemand om mij te heen en ook niet babyschower zou worden. Ik schreeuw in mijn verdrietige! Ik wil graag gelukkig zijn en mooi leven om combinatie kinderen en vrienden. Ik zie veel mensen zo gelukkig om combinatie gezinnetje en vrienden daarom leven is perfect. Voor mij blijft nog steeds om jaloezie te voelen.

   

  Vertel maar op om jullie om hoe doen jullie om als mensen jou niks om te heen, niks steunen te geven of enzo.

   

  Liefs x


  Marj1982
  Bijdrager
  #5736815 Quote

  Hallo Noella,

  wat verdrietig om je stukje te lezen, je voelt je erg alleen.

  ik herken me niet in jouw situatie, maar eenzaamheid wordt weleens onderschat.

  probeer te kijken naar de dingen die je wel hebt en probeer daar je geluk uit te halen! Je kinderen en je man.

  en ga op zoek naar een maatjesproject om in contact te komen met andere mensen. Ga niet wachten op de vriendschap die je graag wilt.

  veel succes en sterkte


  Ingel90
  Bijdrager
  #5736996 Quote

  Hee Joëlla,

  Ik kan me jou situatie helaas niet voorstellen. Maar misschien kan je hier kijken voor eventueel hulp. http://ggzds.nl/  Het is een website voor doven met psychische problemen. Misschien kan je via hier met iemand praten die je kan helpen bij je depressie.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct