Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vergissing Of Stelen

 • Auteur
  Berichten
 • #5654156

  Was met onze oudste dochter vanmiddag naar de huisarts voor haar controle afspraak. We komen binnen tegelijk met nog een moeder en haar dochter, denk ook rond de tien jaar net als onze dochter. We hangen alle onze jassen op de kapstok die te zien is vanaf de wachtkamer en balie. Net nog geen 40 seconden zitten we, mijn dochter en ik hebben een tijdschrift gepakt. Andere moeder en dochter kletsen zachtjes staat er een andere moeder op met haar dochter, jonger dan tien jaar denk tussen acht en negen jaar. Rond kijkend loopt ze naar de kapstok, staat daar een paar seconden stil en dan trekt haar dochter de jas aan van het andere meisje. Haar dochter zie ik lachen, reuken aan de jas! en na haar moeder een dames jas te hebben aangetrokken lopen ze naar de uitgang.

  Ik waarschuw de andere moeder en samen met de balie medewerkster die het ook had gezien houden de moeder en dochter tegen.

  Gelijk een verhaal van, ‘mijn dochter had zich vergist in jas.’

  Haar dochter trekt de jas uit en geeft hem met een excuses terug.

  De vrouw vertelde dat zich vergist in de afspraak dag en daarom weg ging.

  Er is geen politie bij geweest en de vrouw en haar dochter zijn gewoon weg gegaan.

  Is het dan echt een vergissing of is het nu dat ze een poging deed samen met haar dochter om een jas te stelen. Vooral enge gedachte dat haar dochter begint te lachen en te reuken als de jas aan heeft! Maar dan is ze ook dom bezig, want waarom dan na al een paar seconden het doen?

  De huisartsen praktijk kent de vrouw niet en wij ook niet. Een paar maanden terug is er van een kinderwagen een luiertas gestolen gewoon met een volle wachtruimte en met de moeder en kind van de wandelwagen die er nog zaten. Er is geen camera bewaking wegens privacy

   

   

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct