Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Verjaardagen met een dreumes 1,5 jaar

 • Auteur
  Berichten
 • #10440503

  Hoe doen jullie dit? En dan met name een verjaardag waar geen andere kindjes/geen speelgoed aanwezig is. Mijn dreumes wil dan helemaal niks, niet op schoot, niet neergezet willen worden. Alleen maar miepen en vooral NIET spelen etc. Ik zie er altijd een beetje tegenop op naar een verjaardag te gaan met mijn dreumes maar helemaal uit de weg gaan is ook geen optie. Ik hoor graag van jullie! 


  Elln
  Bijdrager
  #10440506 Quote

  Zelf speelgoed meenemen? 1 a 2 dingen of zo


  Famkeh
  Bijdrager
  #10440534 Quote

  Wij hebben voor onze kids kleine rugzakjes. Als we ergens heen gaan waar we weten dat er geen andere kinderen/speelgoed is (of op vakantie), dan mogen ze wat dingen in de rugzak stoppen. Laatst waren we op pad en hadden ze het volgende mee: bal, boekje met zoekplaatjes, autootje, dino-figuur. Uiteindelijk hebben ze vooral met wasknijpers daar gespeeld 😀

  #10440564 Quote

  Zelf speelgoed meenemen (natuurlijk)!

  #10440568 Quote

  Precies. Zelf wat meenemen. Eventueel nieuw dingetje halen bij action voor paar euro. Dan ist ook nog extra interressant

  #10440570 Quote

  zelf meenemen doe ik uiteraard al, alleen ze heeft dan 0,0 interesse in het speelgoed. Eten (koekjes) werkt ook niet. Het enige wat ze wil is zo snel mogelijk weer weg gaan. Lastig! Bedankt voor jullie tips.

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  Marliene
  Bijdrager
  #10440674 Quote

  Er zijn denk ik nu nergens drukke verjaardagen met veel volwassenen, maar het klinkt of je dreumes het heel spannend vindt! Lekker veel aandacht geven en vermoedelijk wordt het vanzelf beter!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct