Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Verjaardagsfeestje

 • Auteur
  Berichten
 • #5680996

  Hallo,

  Ik ben een alleenstaande moeder van een dochter van 4 jaar. Zij wordt over een maand 5 jaar. Misschien een vreemd onderwerp maar is het raar als zij geen partijtje geeft voor kinderen uit haar klas? Het is nogal dubbel. Zij is namelijk een kind die met veel verschillende kinderen speelt en niet in een ‘vast’ groepje (zegt de juf ook). Ook heeft ze een taal achterstand van een jaar waardoor ze het afgelopen jaar zwaar heeft gehad in de klas (hier wordt hard aan gewerkt ). Als ik het mijn dochter vraag dan noemt ze niet echt namen wie ze uitgenodigd wilt hebben. Het valt me ook op dat ze tot nu toe zelf (maar) 1 x is uitgenodigd. Ze zit na school 3 x op de bso wegens mijn werk. Ik ben zelf 26 en niet veel mensen om mij heen hebben kinderen van haar leeftijd..vind het zelf ook soms moeilijk om een draai te vinden om met dit soort situaties hier mee om te gaan. Vind het aan de ene kant ook wel sneu. Het is wel altijd een vrolijke meid..Heeft iemand tips /ervaringen? :)alvast bedankt!

  #5681000 Quote

  Ik heb mijn kinderen pas een partijtje laten doen vanaf 6 jaar. Ging prima. Hebben ze ook wat meer hun draai gevonden op school en misschien wat duidelijker vriendjes.

  #5681797 Quote

  Hoi! Hier ook een dochtertje van 5. Nog nooit een feestje gegeven, dit doe ik pas als ze 6 is. Idem met jou dochter, ze heeft veel vriendjes en misschien 1 of 2 ‘vast’. Wordt ook een hele uitdaging om de juiste vriendjes uit te nodigen. Ik denk eraan om hierover een gesprek te hebben met de juf. Die zien mijn grote meid dagelijks en hebben zo een beter idee met wie ze het goed kan vinden. Er is ook helemaal niets verkeerd om bv. maar 1 of 2 vriendjes uit te nodigen en samen iets leuks te gaan doen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct