Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Verkoudheid 4

 • Auteur
  Berichten

 • Pregmom
  Bijdrager
  #10445086

  Ik ben nu al een tijdje verkouden. Gelukkig een negatieve Corona test. Maar kan een verkoudheid bij een zwangerschap langer duren? Iemand ook zo lang verkouden?


  Galileo
  Bijdrager
  #10445087 Quote

  Je lijf heeft tijdens een zwangerschap meer te doen dan als je niet zwanger bent. Je weerstand is wat lager, dus je bent vatbaarder voor verkoudheden etc. Ik werk in het onderwijs en ben normaal gesproken redelijk immuun voor alles wat rondwaart, maar bij beide zwangerschappen was ik vaker verkouden dan normaal.


  Evimetbaby
  Bijdrager
  #10445105 Quote

  Ik heb mn hele zwangerschap vooral snachts een dichte neus gehad! Heeeeel irritant maar het hoort er bij.. 


  JannekeN
  Bijdrager
  #10445108 Quote

  Het was het eerste waaraan ik merkte dat ik zwanger ben. Bij mij hield bij de eerste de hele zwangerschap aan!


  Madiline
  Bijdrager
  #10446961 Quote

  Google maar eens op zwangerschapsrhinitis. Ik kende t ook niet. Sinds week 8 snotverkouden. 5 testen (neg) verder de VK gebeld. T gaat over zo 2weken na de bevalling

  #10451285 Quote

  Hoi! Bij mij was t een allergie die ik tijdens mijn laatste maanden kreeg, duurde even voordat ik t door had hoor haha maar was dus na de bevalling niet weg en heb bij de kruitvat neusspray tegen allergie geprobeerd en dat hielp😉dus ik zou voor de zekerheid eens uitproberen of dat werkt? 

  Lees ook: Zwanger, en nu?

  mirtjemirtje
  Bijdrager
  #10451286 Quote

  Tijdens de zwangerschap kunnen ook je slijmvliezen op hol raken. Dan zijn bijvoorbeeld je slijmvliezen in je neus of in je keel veel dikker dan anders. Ik ben 9 maanden verkouden geweest in de zin van veel snotneuzen en altijd een verstopte neus. Heel irritant maar het schijnt een normale zwangerschapskwaal te zijn. Een paar uur na de bevalling verdween dit als sneeuw voor de zon. Het was dus echt zwangerschap gerelateerd bij mij.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct