Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Verlaten tijdens de zwangerschap

 • Auteur
  Berichten

 • Lana BA
  Bijdrager
  #5733089

  Hallo allemaal,

  Ik ben 20 jaar en nu 8 maanden zwanger van een meisje. Een paar weken terug was ik nog samen met mijn toenmalige vriend. In mijn 7de maand heeft hij mij verlaten. Hij ging vaak vreemd en had totaal geen respect voor mij. Ik huilde en stresste veel. Hij was vanaf het begin niet blij met de zwangerschap en heeft mij toen al meerdere malen gedwongen tot abortus omdat niemand van me zwangerschap mocht weten.

  Maar ondanks ik de abortus niet heb gedaan was hij toen bij mij gebleven, en vertelde me later dat het sterk van me was dat ik het niet had gedaan. Hij beloofde me van alles waar niks van terecht is gekomen.

  Hij heeft een nieuw telefoonnummer genomen en is helemaal onbereikbaar.

  Nu een paar weken later ben ik erg depressief, en af en toe niet gelukkig met mijn zwangerschap. Ik slaap snachts nauwelijks en heb vaak geen eetlust

  Ik ben bang dat mijn stress en huilbuien tijdens de zwangerschap veel invloed hebben gehad op mijn kindje.

  Iemand tips?

   


  Martina Spierts
  Bijdrager
  #5733094 Quote

  Praat er over met bv je huisarts. Hij/zij kan je evt verder verwijzen. Wellicht kan maatschappelijk werk ook iets voor je betekenen.

  wees in ieder geval sterk (en dat ben je!) doe het voor je ukkie. Hij/zij kan er niets aan doen. Geef hem/haar alle liefde die je geven kunt. Hij/zij is het mooiste dat bestaat. Jullie komen er wel, dat heb je immers al laten zien! En als er hulp geboden wordt neem die ook aan. Het is echt niet eg om hulp te vragen of te krijgen. Het is juist moedig dat je het durft aan te geven!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct