Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vermoedelijke miskraam

 • Auteur
  Berichten
 • #10342420

  Hallo mensen,

  Ik zit met een bizarre vraag.

  Enkele weken geleden had ik het gevoel dat ik zwanger was grotere borsten ,gevoelige tepels, redelijk veel gaan plassen dus met andere woorden heb ik 2urinetesten gedaan de ene zei wel zwanger de andere niet waarop 2 weken later een bloedtest volgde de uitslag NEGATIEF maar nu een kleine 3tal weken later begon ik toch wat bloedverlies te krijgen en krampen in de buik dus ik dacht aan mijn menstruatie nu enkele dagen later ging ik naar het toilet en opeens zie ik grote dikke bloedklonters met een draad en een zakje eraan zakje is redelijk groot ik schrok mij een bult dus heb ik onmiddelijk naar de dokter gebeld ik ging opnieuw mn bloed trekken en zegt als deze negatief is dan was je zeker niet zwanger ik heb gegoogeld en zie meerdere zakjes van een miskraam passeren het mijne is precies zo naargelang ik 10jaar geleden ookal een bloedtest heb laten doen en deze was negatief en toch was ik zwanger de dokter zegt dat een bloedtest altijd voor de volle 100% juist is.

  nou ik geloof er namelijk niet in mensen die nog een gelijkaardige ervaring hebben meegemaakt? Ik vermoed dat ik toch zwanger was en dat ik gisteren mijn kindje verloren ben en dat mijn embryo  6 tot 7 wekenn oud was 😓


  Liesjex
  Bijdrager
  #10342426 Quote

  Hoi, 

   

  Ik heb ook met 6 weken een miskraam gehad. Ook een zakje en een soort staart eraan. Mijn zwangerschapstest was ook negatief. Dat kan dus! 

   

  Vervolgens ben ik naar de gynaecoloog gegaan om te checken of de miskraam volledig was. 

   

  Nu even je menstruatie in de gaten houden.. kan onregelmatig zijn of lang duren voor je weer een bloeding hebt. 

   

  Sterkte 

  #10342515 Quote

  Dankuwel Mevrouw,

  Ik ben vandaag nog naar de spoed gereden om alles te laten controleren. Alles is eruit

  Beide bloedtesten waren Negatief ook hebben ze nu gemerkt dat ik last heb van het pocs syndroom dus in de toekomst zal het moeilijker worden om zwanger te worden en zal ik pillentjes moeten bijnemen.

  Alvast bedankt voor u reactie ook veel sterkte gewenst aan jou @liesjex

   

  #10396374 Quote

  Hoi ..

  ik heb een paar weken ook een miskraam gehad ik was gewoon aan de pil ( die vergat ik nog wel eens sochtends en nam ik het savonds oas in) dit meer dus niet goed gegaan.

  midden in me pilstrip kreeg ik oo me werk hevige bloedingen met krampen erbij en hele grote stolsels dit is 3 keer in een aanval gebeurd. Daarna nig 2 dagen een beetje gebloed heb naderhand op verzoek van dr huisarts een test gedaan die was negatief heel appart maar mijn gevoel zei genoeg

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct