Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Verschil per week in afscheiding (Vroege zwangerschap?)

 • Auteur
  Berichten
 • #10181534

  Hoi dames, ik ben vooral actief op het “zwanger worden” forum, maar nu toch wen vraag aan jullie zwangere vrouwen 😊

  Deze ronde heb ik écht mijn Cervixslijm gehad, en ook intiem geweest. De dag dat je dit verliest is de dag vóór de ovulatie las ik overal. Nu zit in dus in de derde week van mijn cyclus, volgende week woensdag is mijn NOD. Bijna alles in mij zegt, raak! Maar toch.. Ik voel van alles, en twijfel dan toch.. Nu vroeg ik me af of jullie ook verschil merken in jullie afscheiding. Bij mij is het nu wit kleverig, maar heel anders dan het Cervixslijm. Gisteren en vanochtend steeds steken en krampen gehad in de linkerkant van mn onderbuik, nog niet eerder gehad. Nu nauwelijks nog last van.. Ik wacht netjes tot volgende week woensdag, maar ben wel benieuwd hoe dit bij jullie zit 

  #10181707 Quote

  Ik hoop voor je dat het raak is natuurlijk! 

  Echter was mijn afscheiding echt nul de eerste weken van mijn zwangerschap. Ik dacht ook echt van oke volgens internet zou het zowat langs mijn been moeten lopen. 

  Alsnog had ik een gevoel van: het is raak.. en sprak mezelf vervolgens alleen maar tegen en durfde geen testen te doen want dan zou ik wederom een negatief krijgen dacht ik.. 

  Bleek dat mijn angst dus toch meer voor de positief was want ik was wel zwanger. De bevestiging was ineens dood eng dus vermeed ik het liever haha.. 

  Mijn punt eigenlijk is dat het per persoon enorm verschild en dan ook nog eens per cyclus. 

  Behalve met de eisprong dan… meer daarna.. dat zegt uiteindelijk niks.. hopelijk is het raak!! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct