Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Verslikken?

 • Auteur
  Berichten
 • #10280630

  Ons meisje verslikt zich best wel vaak nadat ze gedronken heeft aan de borst. Ze maakt dan een hoog ademhallend geluid. En daarna gooit ze er wat melk uit. Iemand hier ervaring mee? Thuis wordt ik een beetje moedeloos van me schoonmoeder.

  #10280632 Quote

  Ze p is 5 weken oud

  #10280649 Quote

  Ja ervaring mee, het hoort er wel een beetje bij natuurlijk.. mijn dochter krijgt KV met jbpm maar krijg regelmatig nog wat terug. Zolang ze groeit en aankomt is er niets aan de hand, en het lijkt vaak meer dan het werkelijk is.


  MamA J
  Bijdrager
  #10280667 Quote

  Ze moet met 5 weken het drinken, zeker bij een sterk toeschietrrflex nog goed onder de knie kijken. Je zou eens een laktatikundige kunnen laten meekijken of haar aanhap goes is, of ze niet een te straks tongriempje heeft enz. 

  Schoonmoeders zijn sowieso om qek vaaan te worden😉 laat je er niet gek doormaken en laat duidelijk weten wat jij wilt enz. Dat zal ze moeten accepteren, het is jouw kind(jullie) en niet de hare. Hoe eerder jij grenzen stelt in wat voor advies je wenst, in wat ze mag mbt jullie kind hoe minder moeite dat later kost. Misschien doe je dat al en dan moet je maar bedenken dat de meeste moedeloos worden van,hun schoonmoeder🙊🙈

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct