Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vervelen Tijdens Verlof

 • Auteur
  Berichten
 • #10250369

  Hoi dames!

  Ik ben nu 36+1 weken en officieel met verlof sinds vandaag. De één kijkt hier enorm naar uit maar ik niet. Ik heb namelijk geen flauw idee wat ik de komende weken moet gaan doen. Alles omtrent babykamer, spullen, kaartjes, schoonmaak etc is al af en ik ben geen type die de hele dag kan liggen niks doen. Ik kan niet wachten tot die kleine er is en kijk enorm uit naar de “vrije” tijd met die kleine uk, maar ik zie echt op tegen de komende weken voordat hij er is.

  Iemand tips, suggesties? 

  #10250387 Quote

  Dit is mijn 2de dag verlof en ook hier verveling.

  Ben benieuwd naar de reacties 

  #10250403 Quote

  Ik was ook echt bang me te gaan vervelen haha. Ik ben toen in mijn verlof gaan sporten (overdag ipv s avonds zoals tijdens de rest van mijn zwangerschap). Ook heb ik een naaimachine gekocht en ben ik kleding gaan vermaken die ik (ook in mijn verlof) uitzocht en kocht bij tweedehands winkels. En wij zijn nog 6 dagen naar Zwitserland geweest in de bergen wandelen de eerste week van m’n verlof. Daarmee en met wandelingetjes door de stad, koffietje en krantje hier en daar heb ik me uiteindelijk wel vermaakt. Er was een hittegolf hier de week voor de kleine kwam dus die week wel vooral thuis met m’n voeten in een bakje en Netflix gezeten helaas 😝.

  #10250404 Quote

  Lastminute was die vakantie trouwens dus. Misschien kunnen jullie ook nog een paar dagen weggaan?


  Mxxx
  Bijdrager
  #10250414 Quote

  Was ik ook bang voor. Het was wel in de zomer dus heb veel in de tuin gezeten aan het zwembad gelegen en op het terras gezeten. Scheelde dat veel mensen ook vrij waren, dus dat was fijn. 

  Andere ideeën: stukjes wandelen, magazines lezen, boek lezen, bakken of lekker uitgebreid koken. 
  Ook ben ik series op Netflix gaan kijken. En als je het leuk vindt om te breien of haken, een knuffel of deken zelf maken voor de kleine?

  Succes met de laatste loodjes


  RomyVM
  Bijdrager
  #10250420 Quote

  Daarom hadden wij heel bewust weinig aan de babykamer gedaan tot mn verlof begon zodat ik al die weken bezig was met laminaat leggen, schilderen en behangen en leuke dingen kopen voor de babykamer.

  Veel vrouwen hebben daar waarschijnlijk helemaal geen zin in de laatste weken maar ik vond het heerlijk en heb me niet verveeld 😉 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Tulipaa
  Bijdrager
  #10250425 Quote

  Herkenbaar! Ik heb mijn stamboom uitgezocht (kan tegenwoordig via internet, alle aktes zijn ingescand te vinden) en mijn fotoalbum zo ver bijgewerkt (ik maak altijd een album per jaar). Bakken heb ik ook veel gedaan inderdaad!


  AvdS
  Bijdrager
  #10250517 Quote

  Hi gebruiker! 
  Zelf ben ik bijna 41 weken zwanger dus ik hoop allereerst voor je dat je niet zolang hoeft te wachten op je kleine.

  Maargoed, ik denk dat je over 1,5 week vast nog een keer het kamertje zal gaan soppen. Misschien de rest van je huis ook nog wel een keertje. Spreek verder met vriendinnen af, lekker een bakkie doen. Wandel, fiets of beweeg lekker. Ga de stad nog even in, lees een goed boek, kook/bak en vooral geniet nog even!!


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10250671 Quote

  Ik was flink aan het koken zodat mijn vriezer vol lag met eten voor de kraamweken. Verder moest ik ineens vanalles poetsen en heb ik ook de auto staan wassen 2 dagen voor de bevalling. Ook kraamhapjes gemaakt (soesjes met chocolade en muisjes en rocky road met muisjes en de traktatie van mijn zooontje voor wanneer zijn zusje er was). Verder netflixen en adressen voor de geboortekaartjes verzamelen. Ik zou die tijd zo over willen doen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct