Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vitamine D Druppels

 • Auteur
  Berichten
 • #10407384

  Mijn dochtertje krijgt vit d druppels van davitamon. Ze krijgt die in de avond met haar flesje samen. We merken dat zij erg onrustig is in de avond. Veel huilen soms krijssen. Als we haar oppakken en op onze borst leggen valt ze vrijwel direct in slaap maar als zei terug in de box, wippertje of bedje gaat. Wordt ze weer wakker. Zou dat door de davitamon komen. Overdag is ze heel anders


  AOktober
  Bijdrager
  #10407385 Quote

  Hoi! Ik weet niet of dit aan de druppels ligt… mijn zoontje heeft ’s avonds ook regelmatig een onverklaarbaar huiluurtje dat niks goed is haha. Wij geven de druppels ’s ochtends. Misschien kan je de druppels een keer bij een andere fles geven en kijken of het huilen dan verschuift naar die fles? Succes!

  #10407387 Quote

  Ik geef ook.altijd smorgens. Maar heeft ze.niet gewoon last van krampjes?


  StephW
  Bijdrager
  #10407388 Quote

  Denk t niet, is heel normaal die onrust savonds en dat ze op jou wel slapen maar in bed maar moeizaam.. wel lastig..


  Petronella
  Bijdrager
  #10407400 Quote

  Wij hebben ook davitamon eerst op olie basis maar daar kreeg hij last van. Zijn toen overgestapt op davitamon op waterbasis. Daarna heeft hij er geen last van gehad.


  RomyVM
  Bijdrager
  #10407401 Quote

  Nee dat komt echt niet door de druppels, bijna alle baby’s zijn onrustig ij de avond. Da’s heel normaal en prikkel-verwerking van de dag!

  Dan geef je de druppels toch s ochtends? Dan weet je gelijk het antwoord 😉

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Petronella
  Bijdrager
  #10407426 Quote

  Sorry correctie wij gebruiken dagravit

  #10407460 Quote

  Nee hoor. Gewoon een huiluurtje

  #10407475 Quote

  Ik weet niet precies hoe oud je kindje is, maar ik weet nog goed dat ons zoontje toen hij zo klein was (jonger dan 4 maanden) in de avonden echt niet alleen in zijn bedje wilde liggen, na zijn late fles van 23.00 ging hij heel lief gewoon slapen. Wij hebben ons er al heel snel aan overgegeven. Wij probeerden hem iedere avond naar bed te brengen, zodra hij begon te huilen, namen we hem direct mee naar beneden en hij heeft dus een korte tijd (paar weekjes max) beneden in zijn wipstoeltje bij ons gelegen, lag daar dan heerlijk te slapen. Op een gegeven moment ging hij opeens weer lief in zijn bed slapen, zo snel als het kwam, was het ook weer weg.

  Je zou natuurlijk die druppels in de ochtend kunnen gaan geven, maar ik vermoed dat jouw kindje ook in eenzelfde fase zit als onze kleine jongen toentertijd.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct